GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 20 Şubat 2022 #1 CS:GO bilgisayarım da yüklü olmasına rağmen neden bu hatayı alıyorum bilen var mı?
AlbaySIMSEK Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 141 Yer Ortaca, Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Chief Executive Officer 20 Şubat 2022 #2 Belirli bir saat oynamak gerekli sanırım. Oynama süreniz ne kadar? Artı 0 Eksi
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.622 Makaleler 3 Çözümler 59 20 Şubat 2022 #3 Yanlış hatırlamıyorsam 30-50 saat arasında oynama saatine sahip olmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 20 Şubat 2022 #4 AlbaySIMSEK dedi: Belirli bir saat oynamak gerekli sanırım. Oynama süreniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... emircanunlts dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 30-50 saat arasında oynama saatine sahip olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onun için farklı bir hata mesajı çıkıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Artı 0 Eksi
AlbaySIMSEK dedi: Belirli bir saat oynamak gerekli sanırım. Oynama süreniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... emircanunlts dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 30-50 saat arasında oynama saatine sahip olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onun için farklı bir hata mesajı çıkıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.622 Makaleler 3 Çözümler 59 20 Şubat 2022 #5 GökhanÖzev dedi: Onun için farklı bir hata mesajı çıkıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Saat kasın tekrardan deneyin. Ben de aynı hatayla karşılaştım, saat kasınca düzeldi. Artı 0 Eksi
GökhanÖzev dedi: Onun için farklı bir hata mesajı çıkıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Saat kasın tekrardan deneyin. Ben de aynı hatayla karşılaştım, saat kasınca düzeldi.