CS:GO Faceit hesabı zaten bağlanmış hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
"Kullanmaya çalıştığınız platform hesabı zaten kullanılıyor..." Gibi bir hata alıyorum. Oyunu nasıl bağlayabilirim?
1- Hesabı satın almadım, hesap bana ait.
2- Oyun sürem yeterli: >200 saat.
3- Beni oyundan attıkları için 7 hafta ban yedim bununla alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir mail adresine hesabı kaydetmişsinizdir. Yoksa vermez o hatayı, ben yeni hesap açtığımda onu bağlayamayıp banada aynı hatayı vermişti

Başka bir mail adresine hesabı kaydetmişsinizdir. Yoksa vermez o hatayı, ben yeni hesap açtığımda onu bağlayamayıp bana da aynı hatayı vermişti.

İlk kez Faceit kullanıyorum bir arkadaş tavsiyesi üzerine. Mümkün değil öyle bir şey olması.
Ama yine de bir bakayım teşekkürler.
Başka bir mail adresine hesabı kaydetmişsinizdir. Yoksa vermez o hatayı, ben yeni hesap açtığımda onu bağlayamayıp bana da aynı hatayı vermişti.

Peki hangi e-posta ile kaydettiğimi bulabilir miyim?
Hiçbir epostam kayıtlı değil.
[ÇÖZÜLDÜ] @MF kilitlenebilir.
E-postamı buldum.

Son düzenleme:
Merhaba bende sorun yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz benzer olduğu için konu açmadım. Hesabım var açtım fakat mevcut mail adresimi kabul etmiyor. Profilden hangi Mail'e bağlı olduğunu öğrenebilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı