Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 13 Haziran 2018 #1 Neden böyle oldu anlamıyorum, uzun bir aradan sonra oyuna girmeye çalıştım lakin böyle bir hata aldım.
Neden böyle oldu anlamıyorum, uzun bir aradan sonra oyuna girmeye çalıştım lakin böyle bir hata aldım.
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 13 Haziran 2018 #2 Lütfen şu konuya bakın. [Çözüm] CS GO: Failed to create D3D device! Artı 0 Eksi
KS KS Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 13 Haziran 2018 #3 ZKRN dedi: Lütfen şu konuya bakın. [Çözüm] CS GO: Failed to create D3D device! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, keşke araştırsaymışım. Acaba oyunu nasıl kapatabilirim? Çalışıyor gözüküyor ama görev yöneticisinde yok. Artı 0 Eksi
ZKRN dedi: Lütfen şu konuya bakın. [Çözüm] CS GO: Failed to create D3D device! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, keşke araştırsaymışım. Acaba oyunu nasıl kapatabilirim? Çalışıyor gözüküyor ama görev yöneticisinde yok.
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 13 Haziran 2018 #4 Anakin SkywaIker dedi: Teşekkür ederim, keşke araştırsaymışım. Acaba oyunu nasıl kapatabilirim? Çalışıyor gözüküyor ama görev yöneticisinde yok. Genişletmek için tıkla... Steam'i yeniden başlatabilirsiniz.İşe yaramazsa bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Anakin SkywaIker dedi: Teşekkür ederim, keşke araştırsaymışım. Acaba oyunu nasıl kapatabilirim? Çalışıyor gözüküyor ama görev yöneticisinde yok. Genişletmek için tıkla... Steam'i yeniden başlatabilirsiniz.İşe yaramazsa bilgisayarı yeniden başlatın.
KS KS Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 13 Haziran 2018 #5 Tekrar denedim ama hata almaya devam ediyorum. Artı 0 Eksi
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 13 Haziran 2018 #6 Anakin SkywaIker dedi: Tekrar denedim ama hata almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantısını paylaştığım gönderideki çözümleri uyguladınız mı? Artı 0 Eksi
Anakin SkywaIker dedi: Tekrar denedim ama hata almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantısını paylaştığım gönderideki çözümleri uyguladınız mı?
KS KS Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 13 Haziran 2018 #7 ZKRN dedi: Bağlantısını paylaştığım gönderideki çözümleri uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ZKRN dedi: Bağlantısını paylaştığım gönderideki çözümleri uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 13 Haziran 2018 #8 Anakin SkywaIker dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm.Sizle bu bağlantıyı paylaşmaktan başka bir çözüm önerisi sunamıyorum. Failed to create D3D Device! - Crashes and Errors - Veri Tabanı - Steam Support Son düzenleme: 13 Haziran 2018 Artı 0 Eksi
Anakin SkywaIker dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm.Sizle bu bağlantıyı paylaşmaktan başka bir çözüm önerisi sunamıyorum. Failed to create D3D Device! - Crashes and Errors - Veri Tabanı - Steam Support
KS KS Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 13 Haziran 2018 #9 İlk verdiğiniz linkte 90, bu linkte 81 yazıyor. Bir ihtimal artık. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ZKRN Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 63 13 Haziran 2018 #10 Anakin SkywaIker dedi: İlk verdiğiniz linkte 90, bu linkte 81 yazıyor. Bir ihtimal artık. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış görmüş olmalısınız.CS:GO için 90 yazıyor. Artı 0 Eksi
Anakin SkywaIker dedi: İlk verdiğiniz linkte 90, bu linkte 81 yazıyor. Bir ihtimal artık. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış görmüş olmalısınız.CS:GO için 90 yazıyor.