CS:GO fare kayma hatası

mhmtgktylmz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben CS:GO oynarken farem bir anda kafayı yiyor. Kendi kendini hızlıca yukarı atıyor. Adamları tararken sağa sola gidiyor. Farem Razer marka fakat faremde bir sıkıntı yok olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı yok yardımcı olabilir misiniz?

Mouse acceleration kapatıp denediniz mi ?

Merhaba ben CS:GO oynarken farem bir anda kafayı yiyor. Kendi kendini hızlıca yukarı atıyor. Adamları tararken sağa sola gidiyor. Farem Razer marka fakat faremde bir sıkıntı yok olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sıkıntı yok yardımcı olabilir misiniz?
Mouse ayarlarından Reverse mouse off mu bakar mısınız?

Evet normalde ivmeli oynardım ben csdeki ivme açıktı kapattım yine olmadı ivme açınca artık zaten hiç oynayamıyorum çok hızlı hareket ediyor

Bende bu problem soldier of fortune oynarken oluyordu mouse hiç dönmüyordu neredeyse bende sonra anladım klavye ile mouse a aynı anda basınca mouse takılmaya klavye geç tepki vermeye başlıyordu. Neyse ki oyunu bu şekilde bitirdim. :(
evet normalde ivmeli oynardım ben csdeki ivme açıktı kapattım yine olmadı ivme açınca artık zaten hiç oynayamıyorum çok hızlı hareket ediyor

ona nasıl bakılıyor ben bulamadım
İvme açınca düzeliyorsa bence hassasiyeti düşürebilirsin :/

Bende bu problem soldier of fortune oynarken oluyordu mouse hiç dönmüyordu neredeyse bende sonra anladım klavye ile mouse a aynı anda basınca mouse takılmaya klavye geç tepki vermeye başlıyordu. Neyse ki oyunu bu şekilde bitirdim. :(

İvme açınca düzeliyorsa bence hassasiyeti düşürebilirsin :/
ivme açınca da düzelmiyor çok garip bi sorun kendi kendine hareket ediyo resmen hızlı bi şekilde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı