furkan00677
Hectopat
Merhaba, bir arkadaşın interneti çok yavaş ve bendeki CS:GO'yu flash belleğe atsam onun bilgisayarına yüklesem olur mu?
Çok uğraştırır+ hatalar çoğalır.
Diskteki azıcık sallanma bile flash sabit olmadığı için oyunu çökertir. Haritalar uzun sürede yüklenir.Yedeklenmesi uzun sürer ama hata almaz.
Diskteki azıcık sallanma bile flash sabit olmadığı için oyunu çökertir. Haritalar uzun sürede yüklenir.
Bence cevap yazan arkadaşlar yanlış anlamış konuyu açanın anlatmaya çalıştığı şey büyük ihtimal kendi bilgisayarımda yüklü olan CS:GO'yu flash belleğe kopyalayıp arkadaşımın bilgisayarının HDD veya SSD'sine yüklersem çalışır mı diye sormuş eğer dediğiniz bu ise çalışır.
Evet hocam onun bilgisayarına yükleyeceğim ve oda kendi bilgisayarından kendi steamından açıp oynayabilir mi anlamındaydı kusura bakmayın.
Aaa yeni fark ettim. O zaman çalışır. Ben flash tan oynayacak sandım.Kasanın arka kısmına taksa sallanmaz sadece yedek alacak sonra arkadaşına verip oyunu yedekten yüklecek orada oynamayacak ne alakası var haritalar ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.