Merhaba, Windows 10 kullanırken bilgisayarımı formatlamak zorunda kaldım. Windows 7'yi daha çok sevdiğim için hazır formatlarken 7'ye döneyim dedim. Steam F disk bölümüne kuruluydu ve orayı formatlamadım. Tekrar Steam açıldı ve CS GO'yu çalıştırmaya çalıştığımda çalışmadığını gördüm. Böyle bir problemi öngörüp öncesinde oyunu yedeklemiştim ve aldığım yedekten tekrar kurmaya çalıştım ancak yine açılmadı.
Sonra CS GO'yu silip tekrar yükledim. Olmadı.
Steam'i tamamen silip tekrar kurdum CS GO'yu tekrar indirdim yine olmadı.
Steam'i her zaman kurduğum klasörden farklı bir klasöre kurdum CS GO'yu tekrar indirdim yine olmadı.
Oyun açılır gibi oluyor, görev çubuğunda simgesini görüyorum ancak ekrana herhangi bir şey gelmeden tekrar kapanıyor. Başlatma ayarlarından DirectX sürümünü değiştirdim yine olmadı. C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.DLL'yi silip tekrar DirectX kurdum yine olmadı. Bana yardım edebilir misiniz?
Sonra CS GO'yu silip tekrar yükledim. Olmadı.
Steam'i tamamen silip tekrar kurdum CS GO'yu tekrar indirdim yine olmadı.
Steam'i her zaman kurduğum klasörden farklı bir klasöre kurdum CS GO'yu tekrar indirdim yine olmadı.
Oyun açılır gibi oluyor, görev çubuğunda simgesini görüyorum ancak ekrana herhangi bir şey gelmeden tekrar kapanıyor. Başlatma ayarlarından DirectX sürümünü değiştirdim yine olmadı. C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.DLL'yi silip tekrar DirectX kurdum yine olmadı. Bana yardım edebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: