CS:GO FPS 10'a düşüyor

Gökhan Eren

Centipat
CS:GO'yu normalde 100 FPS'le falan oynuyorum ama 5 dakikada bir FPS'im 10'a düşüyor ve 15-20 saniye öyle kalıyor. Sorunun PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Benimde öyle oluyor. Benim sorunum işlemcimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pentium G4600.

MSİ AfterBurner ile test edip sonuçları gönderirseniz çok rahat bir şekilde yardımcı olabiliriz bu şekilde ne desek boş.

sistem özelliklerini belirtirseniz yardımcı olabılırız sistem güncelmi drop yemenız genelde arka planda calısan uygulamalardan oluyor

sistem özelliklerini belirtirseniz yardımcı olabılırız sistem güncelmi drop yemenız genelde arka planda calısan uygulamalardan oluyor
Katılıyorum işlemci 15-20 sn'lik darboğaz yaşıyor olabilir arka plandaki uygulamaları kontrol etmekte fayda var. Belki de grafik işlemcisini yoracak bir program bile açılıyor olabilir.
laptop kullanıyorum ekran kartı nvida 930 mx işlemci i5 7. nesil daha detaylı bilmiyorum
FPS düşüşü yaşadığınız andaki CPU ve GPU Sıcaklık ve kullanım değerlerini herhangi bir programla test edip gönderebilir misiniz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…