Gökhan Eren
Centipat
CS:GO'yu normalde 100 FPS'le falan oynuyorum ama 5 dakikada bir FPS'im 10'a düşüyor ve 15-20 saniye öyle kalıyor. Sorunun PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Sistem özelliklerini belirtebilir misiniz?CS:GO'yu normalde 100 FPS'le falan oynuyorum ama 5 dakikada bir FPS'im 10'a düşüyor ve 15-20 saniye öyle kalıyor. Sorunun PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum işlemci 15-20 sn'lik darboğaz yaşıyor olabilir arka plandaki uygulamaları kontrol etmekte fayda var. Belki de grafik işlemcisini yoracak bir program bile açılıyor olabilir.sistem özelliklerini belirtirseniz yardımcı olabılırız sistem güncelmi drop yemenız genelde arka planda calısan uygulamalardan oluyor
FPS düşüşü yaşadığınız andaki CPU ve GPU Sıcaklık ve kullanım değerlerini herhangi bir programla test edip gönderebilir misiniz lütfen.laptop kullanıyorum ekran kartı nvida 930 mx işlemci i5 7. nesil daha detaylı bilmiyorum
İşlemci darboğaz yaşamıyor gibi. modeli bilmiyoruz gerçi RAM'i de yazınız.laptop kullanıyorum ekran kartı nvida 930 mx işlemci i5 7. nesil daha detaylı bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.