G Gökhan Eren Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 14 13 Nisan 2020 #1 CS:GO'yu normalde 100 FPS'le falan oynuyorum ama 5 dakikada bir FPS'im 10'a düşüyor ve 15-20 saniye öyle kalıyor. Sorunun PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
CS:GO'yu normalde 100 FPS'le falan oynuyorum ama 5 dakikada bir FPS'im 10'a düşüyor ve 15-20 saniye öyle kalıyor. Sorunun PC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
KS KS G Gökhan Eren Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 14 13 Nisan 2020 #11 Aslan Kaan Şahin dedi: İşlemci darboğaz yaşamıyor gibi. modeli bilmiyoruz gerçi RAM'i de yazınız. Genişletmek için tıkla... 8 gb ama dediğim gibi önceden yaşamıyordum daha yenş olmaya başladı ekran kartımın güncel olup olmadıgını nasıl ögrenebilirm Artı 0 Eksi
Aslan Kaan Şahin dedi: İşlemci darboğaz yaşamıyor gibi. modeli bilmiyoruz gerçi RAM'i de yazınız. Genişletmek için tıkla... 8 gb ama dediğim gibi önceden yaşamıyordum daha yenş olmaya başladı ekran kartımın güncel olup olmadıgını nasıl ögrenebilirm
S.AVCI Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #12 BEATBOX42 dedi: Ekran kartı devreye girmiyorda olabılır onbordda kalıyordur Genişletmek için tıkla... Bu da mantıklı işlemcinizin dahili GPU'su var mı ? Artı 0 Eksi
BEATBOX42 dedi: Ekran kartı devreye girmiyorda olabılır onbordda kalıyordur Genişletmek için tıkla... Bu da mantıklı işlemcinizin dahili GPU'su var mı ?
KS KS G Gökhan Eren Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 14 13 Nisan 2020 #13 Aslan Kaan Şahin dedi: İşlemci darboğaz yaşamıyor gibi. modeli bilmiyoruz gerçi RAM'i de yazınız. Genişletmek için tıkla... 8 gb ama dediğim gibi daha 2 gün once olmaya başladı ekran kartımın guncel olup olmadıgını nasıl kontrol edicem S.AVCI dedi: MSI Afterburner ile test edip sonuçları gönderirseniz çok rahat bir şekilde yardımcı olabiliriz bu şekilde ne desek boş. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıgın cok arttıgını düşünmüyorum cünkü oyuna girdikten 2 3 dk sonra olmaya başlıyor Son düzenleme: 13 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Aslan Kaan Şahin dedi: İşlemci darboğaz yaşamıyor gibi. modeli bilmiyoruz gerçi RAM'i de yazınız. Genişletmek için tıkla... 8 gb ama dediğim gibi daha 2 gün once olmaya başladı ekran kartımın guncel olup olmadıgını nasıl kontrol edicem S.AVCI dedi: MSI Afterburner ile test edip sonuçları gönderirseniz çok rahat bir şekilde yardımcı olabiliriz bu şekilde ne desek boş. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıgın cok arttıgını düşünmüyorum cünkü oyuna girdikten 2 3 dk sonra olmaya başlıyor
SerhatAy Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 10 7 Temmuz 2020 #14 Bende de aynı sorun var. Bir dakika 100 FPS'de oynasam bir dakika 10 FPS oluyor. Artı 0 Eksi
A Ascept Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #15 Aynı sorun bende de var. Neredeyse her raunt 10 20 saniye 10 FPS oluyor. Donup duruyor, düzeltemedim. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var. Neredeyse her raunt 10 20 saniye 10 FPS oluyor. Donup duruyor, düzeltemedim.