CS:GO FPS 30'da takıldı

İşletim sistemi
Windows 8

Bugra77

Hectopat
Daha fazla  
Son 2 haftaya kadar CS:GO'da normal düzeyde FPS alırken birden 30-40 civarına düştü ve oynanmaz hale geldi. Bu süre içinde Windows 8.1, 8.1 Pro ve düz Windows 8 işletim sistemlerinin hepsini denedim. Ayrıca Intel HD Graphics 3000 8.1 64 Bit'i desteklemiyor diye düz 8 yükledim. 2 hafta önceye kadar normal kullanıyordum. Bütün ekran kartı ayarlarını yaptım. Her türlü FPS yükseltme videosuna bakıp denetim masasından ayarladım. Hiç bir düzelme, değişme olmadı. Sanki takılı kaldı 30 civarına, değişmiyor. Eski sürücü, yeni sürücü hepsini denedim. Ve şöyle ilginç bir şey var. Dahili ve harici ekran kartım ikisi de aynı FPS'i veriyor. Aynı derecede aynı düzeydi. Birbirini aratmıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum ama bu site dahil çoğu tavsiyelerin hepsini yaptım? 1 gecede 3 işletim sistemi değiştirdim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim
ASUS
i52450M
GT610M 2 GB
Intel HD Graphics 3000
Not: Laptopun kasa temizliğini yapıp termal macununu bir kaç gün önce yeniledim.

Dosya Ekleri

• csgo_2020_03_28_12_24_45_768.jpg
    csgo_2020_03_28_12_24_45_768.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
  • İlk olarak ping değerin çok yüksek.
  • Çözünürlüğü 1024x768 olarak oyna.
  • MSAA ayarı kapalı olsun. Grafik ayarlarında mevcut.
  • Shader detayı kapalı olacak.
  • Çoklu CPU kullanımı açık olsun.
  • Konsola, Fps_max 0 yaz.
  • Sistemin çok iyi değil.
  • Sıcaklıklar normal.
  • Bu dediklerimi yapmana rağmen sorun çözülmez ise, sıfır format atmanı öneririm.
  • NVIDIA denetim masasından, oyun ayarlarını maksimum performans olarak ayarla. Videoyu alta bırakıyorum.
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Ilk olarak ping değerin çok yüksek.
  • Konsola, FPS_MAX 0 yaz.
  • Sıcaklıklar normal.
  • Bu dediklerimi yapmana rağmen sorun çözülmez ise, sıfır format atmanı öneririm.
  • NVIDIA denetim masasından, oyun ayarlarını maksimum performans olarak ayarla. Videoyu alta bırakıyorum.
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi hesabımdan cevap veremiyorum izin hatası veriyor öncelikle şöyle söyliyeyim bütün dediklerin yapıldı yukarıda yazdım bu videoyu da izledim onu da yaptım sistemimi sabah tekrar kurdum çözünürlüğüm 1024x768 4:3 MSAA shader kapalı çoklu CPU açık pingim normalde 40 50 civarı ama başka PC ve TV ayrıyetten 3 telefon bağlı olabilir NVIDIA denetim masasından her şeyi performansa aldım güç tasarrufunda değil yüksek performans modunda sistemim iyi değil biliyorum ama dediğim gibi 2 hafta öncesine kadar çok rahat oynayabiliyordum.

• İlk olarak ping değerin çok yüksek.
  • Konsola, Fps_max 0 yaz.
  • Sıcaklıklar normal.

AYRICA;
Sıfır format at dostum o zaman. Arka planda bulamayacağın bir yazılım problem yaratıyor. Bende bu sorunu çok yaşadım. Tek çare sıfır format.
En başında yazdım gece 8.1 attım denedim 8.1 pro attım denedim intel graphicsin driverinin desteklemediğini gördüm ve düz 8 64 bit attım denemediğim bir tek windows 7 var windows 8 i sabah diğerlerini gece attım pc tertemiz hiçbir sorunu yok Asassins Creed Wot gibi oyunlar oynadım ama csde böyle bişey yapması çok saçma ilk defa karşılaşıyorum

Dosya Ekleri

• Desktop_2020_03_28_13_12_51_791.jpg
    Desktop_2020_03_28_13_12_51_791.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 64
  • csgo_2020_03_28_13_14_04_152.jpg
    csgo_2020_03_28_13_14_04_152.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 68
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı