ableben Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 19 Mart 2020 #1 CS:GO'da FPS'mi nasıl arttırabilirim? Alışılmadık örnekler verilirse iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #2 Bu video fazlasıyla işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video fazlasıyla işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ableben Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 19 Mart 2020 #3 Yerli padawan dedi: Bu video fazlasıyla işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim ;( Artı 0 Eksi
Yerli padawan dedi: Bu video fazlasıyla işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim ;(
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 19 Mart 2020 #4 ableben dedi: CS:GO'da FPS'mi nasıl arttırabilirim? Alışılmadık örnekler verilirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA denetim masasından CS:GO için ekran kartınızı seçin. Artı 0 Eksi
ableben dedi: CS:GO'da FPS'mi nasıl arttırabilirim? Alışılmadık örnekler verilirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA denetim masasından CS:GO için ekran kartınızı seçin.
KS KS ableben Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 19 Mart 2020 #5 millimeter dedi: Hocam NVIDIA denetim masasından CS:GO için ekran kartınızı seçin. Genişletmek için tıkla... AMD 7400M vardı ama driverlarını yüklesemde çalışmıyor.Şuan intel 3000 var Artı 0 Eksi
millimeter dedi: Hocam NVIDIA denetim masasından CS:GO için ekran kartınızı seçin. Genişletmek için tıkla... AMD 7400M vardı ama driverlarını yüklesemde çalışmıyor.Şuan intel 3000 var