CS:GO FPS arttırma uygulamaları işe yarıyor mu?

Instagram'da reklam olarak bir gönderiyi gördüm ve hem ping hem FPS için uygulama satıyorlar. Ping olayı gerçek olabilir ama zaten pingim düşük olduğu pek ilgilenmiyorum onunla. Bilgi istedim, yazdıkları şeyi alta ekliyorum.

Site: https://quartiy.ga

FPS Boost, optimizasyon ürünümüz, PC'nizin oyun sırasında kullanması gerekmeyen işlemleri askıya alır. Bu, belleği ve CPU gücünü serbest bırakır, bu da daha az gecikmeli oyun ve saniyede gelişmiş kare ile sonuçlanır. Programlarımızın öncelik olarak yaptığı işlem optimizasyondur, optimizasyon işlemi yapıldıktan sonra Sisteminiz'deki kasma, donma, drop gibi durumlar ortadan kalkar ve bu durumlar ortadan kalktıktan sonra FPS'iniz de yükselmeler olur.

Örnek olarak 30 FPS alan bir müşterimiz programdan sonra 60-90-100 arası bir FPS gözlemlenebiliyor. Tabii ki bu durum her bilgisayara göre farklılık gösterebiliyor. Programlarımız bilgisayarınızı oyunlar için en optimize ve en güçlü hale getirir.

Sizce etkili oluyor mu bu uygulamalar? Kartımda 20 TL var böyle boş boş duruyor. Buna harcasam mı harcamasam mı diye düşündüm. Benim işlemciden değil ekran kartından yana sorunum oluyor. Zaten 20 TL bir şey istiyorlar çok değil. Denemeye değer mi?

Eğer çok kötü bir sistemin varsa HialgoBoost kullan . Hem bedava hem de işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…