CS:GO FPS Arttırma

Bu tür clickbait ve çöp çatan videolara inanmayın. 57FPS'ten 695+ FPS'e yükselmiş, haha. Komik adam yahu.

57 den 700 e tabi ki artmıyor ama yararı oluyor cidden 100 FPS alırken 150'lere çıkıyordu önyargılı olmayın herkes biliyor donanım değiştirmeden aman aman bir FPS artışı olmayacağını.

Windows 7 yap çok işe yarıyor cs go da.
Ayriyetten çözünürlüğü 1024 768 yap hem düşmanlar daha büyük gözüküyor hem çok fps arttırıyor.
Ve benim kullandığım başlangıç komutları az da olsa işe yarıyor.
-novid -treads 4 +mat_disable_fancy_belending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex

Öncelikle foruma hoş geldin, beni tanırsın.

Öncelikle senin bilgisayar için Windows 10 pek uyumlu değil, bence Windows 8.1 kur.
Ve senin bilgisayarda driverler "Driver Booster" ile kurulu idi. Driverleri el ile kur ve o programdan kurtul.

Güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı deneyebilirsiniz. Windows 8.1 kurabilirsiniz. Arkada çalışan gereksiz programları kapatabilirsiniz. Yapılabiliyorsa donanımlara OC yapabilirsiniz. Isınmaması için laptopun altını yüksekte tutabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Attığım linke gidip videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Yaptığı çoğu şey NVIDIA ayarlarıyla ilgili. Ayarlarına maximum a çekiyor. Özellikle laptop için tavsiye etmem. Ama dosya temizliği kısımlarını yapabilir.

Unlost'un bu videosu banada gerçekten yardımcı oldu. Adam işini biliyor, çok seviyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…