CS:GO FPS Arttırma

Bu tür clickbait ve çöp çatan videolara inanmayın. 57FPS'ten 695+ FPS'e yükselmiş, haha. Komik adam yahu.

Abim sağ olsun ben artık 1000+ FPS alıyorum(!)

maxresdefault.jpg

Arkadaşlar güzel kasmadan bir CS:GO oynamak istiyorum ama bilgisayarım iyi değil. Ne yapmamı önerirsiniz? 2. nesil i3 işlemci 4 GB RAM 2 çekirdek Windows 10 kullanıyorum. 5-10 FPS alıyorum ne yapmam gerekiyor? Windows 7 mi kurayım format mı atayım veya FPS booster falan mı kullanayım? Bu konuda yardımda bulunursanız sevinirim.
Windows 7 yap çok işe yarıyor cs go da.
Ayriyetten çözünürlüğü 1024 768 yap hem düşmanlar daha büyük gözüküyor hem çok fps arttırıyor.
Ve benim kullandığım başlangıç komutları az da olsa işe yarıyor.
-novid -treads 4 +mat_disable_fancy_belending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex

Arkadaşlar güzel kasmadan bir CS:GO oynamak istiyorum ama bilgisayarım iyi değil. Ne yapmamı önerirsiniz? 2. nesil i3 işlemci 4 GB RAM 2 çekirdek Windows 10 kullanıyorum. 5-10 FPS alıyorum ne yapmam gerekiyor? Windows 7 mi kurayım format mı atayım veya FPS booster falan mı kullanayım? Bu konuda yardımda bulunursanız sevinirim.

Öncelikle foruma hoş geldin, beni tanırsın.

Öncelikle senin bilgisayar için Windows 10 pek uyumlu değil, bence Windows 8.1 kur.
Ve senin bilgisayarda driverler "Driver Booster" ile kurulu idi. Driverleri el ile kur ve o programdan kurtul.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım linke gidip videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yaptığı çoğu şey NVIDIA ayarlarıyla ilgili. Ayarlarına maximum a çekiyor. Özellikle laptop için tavsiye etmem. Ama dosya temizliği kısımlarını yapabilir.

Unlost'un bu videosu banada gerçekten yardımcı oldu. Adam işini biliyor, çok seviyorum onu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı