CS:GO FPS değerleri

Arkadaşlar benim neredeyse 10 yıllık laptopum var. i5 3210M işlemci GT630M 1GB ekran kartı 4 GB RAM 120GB WD Green.
SATA SSD 500GB HDD var. CS:GO'da 720P Low ayarlarda 30-40 FPS alıyorum ama userbenchmark.com da gördüğüme göre o değerleri 1080P High ayarlarla almam gerekiyor. Oyunda 80-90 dereceyi geçiyor bilgisayarın ısısı. Değerlerim normal mi acaba marka Vestel model A15fb.

Bence bu konu çok saçma 10 yıllık bir bilgisayarla 30 40 FPS'den fazla almayı bekleme bence bu FPS bile fazla ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'a kıyamadığımdan. 72'den fazlası zararlı gibi geliyor oyun oynuyorsa grafikleri bir tık kısıyorum. Malum bir şey olursa tamir ettirmek laptop fiyatının üçte biri.

Arkadaşa katılıyorum malum anlattığım bilgisayarın ekran Flex kablosu arızalı 60TL, ekranın bir tarafında çizgi var ve ekran ışığı biraz daha beyaz gibi veriyor 650 TL ekran laptopu bilgisayarcıya satmaya kalksam 700 TL vermez, buna klavye de bir tuşun basmadığını bataryanın ölü olduğunu esgeçiyorum klavye 90 TL batarya da 120 TL dersek masraf etmeye değmez laptoplar için.

Arkadaşa katılıyorum malum anlattığım bilgisayarın ekran Flex kablosu arızalı 60TL, ekranın bir tarafında çizgi var ve ekran ışığı biraz daha beyaz gibi veriyor 650 TL ekran laptopu bilgisayarcıya satmaya kalksam 700 TL vermez, buna klavye de bir tuşun basmadığını bataryanın ölü olduğunu esgeçiyorum klavye 90 TL batarya da 120 TL dersek masraf etmeye değmez laptoplar için.
Onun yerine üstüne para koyup temiz laptop alabilirsiniz hocam. 🤣 🤣

Şu an 11. sınıfım 9. sınıfın yazında mahalle bilgisayarcisinda çalışmaya başlamıştım. Adam 5000 küsur TL'ye evkurda satılan bilgisayarı 1750 TL civarına almaya çalıştı bir bayan satıyordu. O an kendimden utandım. Şu an benim bilgisayarımın atası sayılabilecek laptopları 2000 TL'den aşağı satmıyor.
Onun yerine üstüne para koyup temiz laptop alabilirsiniz hocam. 🤣 🤣

Sizin dediğinizi şu an yapmama zor yazın stajım var pandemi devam etmezse 2. el de olsa bir sistem toplayacağım nasipse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı