Çözüldü CS:GO FPS düşme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Apathetic

Kilopat
Daha fazla  
Emektar bir dizüstüne sahibim fakat eskiden CS:GO oynarken 60-80 FPS arası değerler alıyordum ve bu değerler stabildi. Yani smoke falan atılmadığı sürece herhangi bir düşüş yaşamıyordum. Fakat şu an aynı sahneye bakarken bile bazen FPS düşüşleri yaşıyorum. Bilgisayarımı ilk formatladığımda gayet sorunsuz oynayabiliyordum. Ama şu an yine düşüşler baş gösteriyor. Termal macunla alakalı bir sorun olabileceğini düşündüm fakat diğer oyunlarda FPS düşüş yaşamıyorum değerler normal seyrediyor. Yani sadece CS:GO oynarken bu FPS düşüşleri oluyor. Bilgisayarı ilk formatladığım güne döndürdüğümde düzeldiği oluyordu. Ama artık sistem geri yüklemeyi açtığımda da o tarihe erişemiyorum. Bunun nasıl önüne geçerim, bu anlık kasmalardan nasıl kurtulabilirim ? Teşekkürler.

Çözüm
Not: Sorunu çözdüm sanırım. Oyuna geçen aylarda gelen ses güncellemesi vardı. Ayarlardan ses ayarlarına girip, sesi "kulaklık stereo" olarak değiştirince düzeldi. Umarım aynı sorundan muzdarip olan dostlarıma yardımcı olur. Teşekkürler herkese.
Sürücülerinizi güncel tutun. Virüs taraması yapın. Laptop kullanıyorsanız kesinlikle soğutucu alın.
Soğutucum mevcut ama driverları nasıl güncelleyebilirim bilgisayarım eski ve driver bulmaya çalıştığımda kayboluyorum neredeyse. Otomatik bulan ücretsiz bir program önerebilir misiniz ?

Soğutucum mevcut ama driverları nasıl güncelleyebilirim bilgisayarım eski ve driver bulmaya çalıştığımda kayboluyorum neredeyse. Otomatik bulan ücretsiz bir program önerebilir misiniz ?
Ekran kartının markası ne ise sitesine girip indiriyorsun kendi ekran kartını aratıp. Manuel olarak kurman daha yararlı olur. Ama illa olmaz derseniz,Driver Identifier Kullanabilirsin.

Not: Sorunu çözdüm sanırım. Oyuna geçen aylarda gelen ses güncellemesi vardı. Ayarlardan ses ayarlarına girip, sesi "kulaklık stereo" olarak değiştirince düzeldi. Umarım aynı sorundan muzdarip olan dostlarıma yardımcı olur. Teşekkürler herkese.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı