CS:GO FPS düşmesi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Sclxz

Hectopat
Yer
Fox River
Selamlar sadece CS:GO'da olan bir FPS düşmesi sorunum var GTA 5'de oluyor ancak sadece Online'de onda da 8 GB RAM yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. CS GO dışında başka oyunda FPS düşmesi söz konusu değil oyun takılıyor ve 20 FPS birden düşüp tekrar yükseliyor. Sistemim: i5 9400F RX580 8 GB 8 GB 2666 MHz tek kanal RAM bir de CS GO dosya doğrulaması yaptığım da 1 ya da 2 dosya eksik çıkıyor tamamlandıktan sonra giriyorum yine takılma sorunu oluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncelleme ile kaynaklı olduğunu düşünmüyorum biz de bir sorun gözükmüyor ki bizim sisteminizden zayıf olmasına rağmen çözüm olarak virüs taraması yapın ve gereksiz dosyaları temizleyin görev yöneticisinde arkaplan uygulamalarını kapatın ardından tekrar kontrol edebilirsiniz. Ve CS:GO başlatma seçeneklerine;
-high-threads (çekirdek sayınız)
örnek: -threads 8
-novid
Ekleyebilirsiniz. Windows tuşu + r çalıştır komutu ile MSConfig üzerinden önyükleme kategorisinde bulunan gelişmiş seçenekler > işlemci sayısını maksimum değere yükseltin. Ayrı olarak kendi imzam üzerinden FPS arşivimi indirebilirsiniz.

Dünyanın en iyi oyun firması olan (!) Valve oyunu bozduğu içindir. Benim oyunda çoğu zaman atıyor birisinin müziği veya spreyi gözüktüğü zaman 1 saniyelik donmalar oluyor.
bunu
Güncelleme ile kaynaklı olduğunu düşünmüyorum biz de bir sorun gözükmüyor ki bizim sisteminizden zayıf olmasına rağmen çözüm olarak virüs taraması yapın ve gereksiz dosyaları temizleyin görev yöneticisinde arkaplan uygulamalarını kapatın ardından tekrar kontrol edebilirsiniz. Ve CS:GO başlatma seçeneklerine;
-high-threads (çekirdek sayınız)
örnek: -threads 8
-novid
Ekleyebilirsiniz. Windows tuşu + r çalıştır komutu ile MSConfig üzerinden önyükleme kategorisinde bulunan gelişmiş seçenekler > işlemci sayısını maksimum değere yükseltin. Ayrı olarak kendi imzam üzerinden FPS arşivimi indirebilirsiniz.
virus taraması yaparım ancak zararli dosya vs indirmedim peki hangi programla yapmami önerirsiniz?

peki yapip sonuçları paylasacagım
yaptım temiz çıktı güncellemeden düşünüyorum ben başka oyunda olmuyor gta 5 de oluyor ancak o ramdan kaynaklı online de ram kullanımı artıyor çünkü birde yüksekte oynuyorum başlatma seçeneklerine dediğiniz kodları yazdım bir de öyle deneyeceğim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı