CS:GO FPS düşüşü problemi

Yer
İstanbul
Evet geçen gün orta ayarlarda oynarken kasmayan oyun son 2 gündür 150-200'lerden saliselik olarak 55-70 arası düşüp tekrar yukarı fırlıyor. Düşük ayarlara çektim, FPS Max 0 yaptım ve çok hafif bir iyileşme var. Son uptade beni bitirdi. Fraps ile video çekerken ekran bulanık ve FPS dususu oluyor ne yapmalıyım? İşlemcim AMD 2.80 GHz yerine Ryzen 3 ile GTX 1050 Ti mi alsam direkt. Yoksa bir çözümü var mıdır?

Öte yandan PS4'üm var oradan videolar çekilip koyulabilir mi? Sırf CS:GO için sistem almaya deger mi? Yoksa PS4 devam edip, PC bir sekilde halledebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet geçen gün orta ayarlarda oynarken kasmayan oyun son 2 gündür 150-200'lerden saliselik olarak 55-70 arası düşüp tekrar yukarı fırlıyor. Düşük ayarlara çektim, FPS Max 0 yaptım ve çok hafif bir iyileşme var. Son uptade beni bitirdi. Fraps ile video çekerken ekran bulanık ve FPS dususu oluyor ne yapmalıyım? İşlemcim AMD 2.80 GHz yerine Ryzen 3 ile GTX 1050 Ti mi alsam direkt. Yoksa bir çözümü var mıdır?

Öte yandan PS4'üm var oradan videolar çekilip koyulabilir mi? Sırf CS:GO için sistem almaya deger mi? Yoksa PS4 devam edip, PC bir sekilde halledebilir mi?
Sistemi biraz daha detaylı belirtebilir misiniz?

Arkadaş drop yiyor ne alakası var bu arada Caps Lock kapa.
Yazım hatalı mesajı alıntılamak ceza sebebidir diye biliyorum.

FSP Düşüşünün sebebi güncelleme olabilir.
İnternet'de gördüğünüz ''FPS Artışı'' ''+3213213 FPS Kesin artıyor'' videolarını izleyip ayar yapmayın.
Ekran kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
Ram'de FPS drop'a sebep olabilir.
CS GO'ya yeni bir oyun motoru geliyor sanırım,bu yeni oyun motoru gelmeden önce yavaş yavaş bunu deneyeceklerdir arayüzü değiştiren güncelleme en büyük örneği keza ortaya çıkarılan kod sızıntıları'da öyle yani FPS düşüş sebebi güncelleme'de olabilir.

AMD Phentom II X6 1055T Processor 2.80GHz
AMD Radeon R9 200 Series ekran kartım var
İnternetteki videoları izleyip en son olarak unlost'un dediklerini yaparsan tahmini olarak yükseliş olacaktır teşekkürler :)
Hiçbir işe yaramıyor sadece 5-10fps arttırıyor 2 gün önce bi sıkıntı yoktu şimdi kasmaya başladı
FSP Düşüşünün sebebi güncelleme olabilir.
İnternet'de gördüğünüz ''FPS Artışı'' ''+3213213 FPS Kesin artıyor'' videolarını izleyip ayar yapmayın.
Ekran kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
Ram'de FPS drop'a sebep olabilir.
CS GO'ya yeni bir oyun motoru geliyor sanırım,bu yeni oyun motoru gelmeden önce yavaş yavaş bunu deneyeceklerdir arayüzü değiştiren güncelleme en büyük örneği keza ortaya çıkarılan kod sızıntıları'da öyle yani FPS düşüş sebebi güncelleme'de olabilir.
sürücü CD olarak kurdum sonra internetten ekran kartımı bulup radeon settings 2020 adrenalin edition diye birşey indi tabi cd ile kurduğum driverı silmiş doğal olarak ordan ayar çektim hemen hemen hala aynı. PS4'üm var onu satıp pcmi kursam video vs çekeceğim çünkü ps4 üzerinden video çekip renderlayıp atmam imkansız gibi birşey dedi biri bana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı