CS:GO FPS düşüşü sorunu

Ali Hakan

Centipat
Önceden 300 FPS ile oynadığım CS:GO'yu şu anda 210 FPS ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni güncelleme sonrası oldu sanırım. Bugün ben de FPS düşüşü yaşadım. Garip bir şekilde bir arkadaşımın söylemesi sonrası dili İngilizce yapınca FPS arttı. Sanırım yeni güncellemede Türkçe çeviri ile ilgili bir sorun varmış. O yüzden Türkçe yapınca FPS sorunu oluyormuş. Ben de anlamadım ama yaklaşık 40-50 FPS civarı saçma bir artış oldu. Deneyebilirsiniz.

Oyuna yeni bir güncelleme geldiyse veya normalde oynadığınız haritaların dışında oynuyorsanız olabilir. Arka planda açık uygulamalar varsa FPS düşürüyor olabilir. Eğer her şey önceki durumdaysa bir virüs taraması öneririm.

Yeni güncelleme sonrası oldu sanırım. Bugün ben de FPS düşüşü yaşadım. Garip bir şekilde bir arkadaşımın söylemesi sonrası dili İngilizce yapınca FPS arttı. Sanırım yeni güncellemede Türkçe çeviri ile ilgili bir sorun varmış. O yüzden Türkçe yapınca FPS sorunu oluyormuş. Ben de anlamadım ama yaklaşık 40-50 FPS civarı saçma bir artış oldu. Deneyebilirsiniz.
sadece csgo değil.

O işlemcinin 300 FPS vermesi İ-M-K-A-N-S-I-Z. Stabil 210 FPS vermesi bile imkansız. 110-120 altına düşmüyorsa sorun yok.
Belki Dust 2 tünelde yüksek FPS'ler görebilirsiniz. Önemli olan aksiyon anında minimum FPS değerinin yazdığım değerlerin altına düşmemesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı