KİNG09 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 122 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #2 Arkadaşlar, internetim 15 Mbps. Yani kötü bir internet değil, bilgisayarımda iyi Valorant oynarken bir kere bile drop sorunu yaşamadım fakat CS g oynarken drop sıkıntısı çekiyorum. Sebebi nedir sizce?
Arkadaşlar, internetim 15 Mbps. Yani kötü bir internet değil, bilgisayarımda iyi Valorant oynarken bir kere bile drop sorunu yaşamadım fakat CS g oynarken drop sıkıntısı çekiyorum. Sebebi nedir sizce?
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #3 Kaç ping alıyorsun? Artı 0 Eksi
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 Bilgisayarın ne kadar iyi sistemini yazarsan yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
dioNy Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Amsterdam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Öğrenci 10 Aralık 2020 #5 Bir kaç FPS arttırma yöntemi sunuyorum: 1) Steam Kütüphanesinden CS:GO özelliklerine gel (Başlatma Seçeneklerini Ayarla) -freq 60 -novid -tickrate 64 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -noubershader -d3d9ex Not: 75 hz monitörün var ise freq i 75 yapabilirsin 2) Konsol Kodları: Benim için çok yararlı bir video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bir kaç FPS arttırma yöntemi sunuyorum: 1) Steam Kütüphanesinden CS:GO özelliklerine gel (Başlatma Seçeneklerini Ayarla) -freq 60 -novid -tickrate 64 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -noubershader -d3d9ex Not: 75 hz monitörün var ise freq i 75 yapabilirsin 2) Konsol Kodları: Benim için çok yararlı bir video oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 10 Aralık 2020 #6 Hocam ben anlamadım başlıkta FPS sorunu yazıyor açıklamada internetten bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi