CS:GO FPS kaça sabitlenmeli?

İşletim sistemi
Windows 10
Peki hocam 4 sene içerisinde kaç FPS düşüş olur tahmini olarak? Ayrıca sıcaklık değerlerim normal mi? Drop sorunu yok sabitlemeden oynasam sıkıntı olur mu?
Ayrıca FPS limiti olmadan 200FPS ve 150 FPS alan iki bilgisayar düşünün ikisi de 75Hz monitöre sahip. Hangisi daha akıcı olur yoksa akıcılık aynı mı olur? Kusura bakmayın çok soru sordum.
Maksimum 30 FPS düşüş olur sıcaklıklar normal o dediğiniz o iki bilgisayar örneğinde zaten 75 hz demek 75 FPS görmek demek yani daha fazlasını hissedemezsiniz.

Maksimum 30 FPS düşüş olur sıcaklıklar normal o dediğiniz o iki bilgisayar örneğinde zaten 75 Hz demek 75 FPS görmek demek yani daha fazlasını hissedemezsiniz.

Peki o zaman 75 FPS'ye sabitleyince az akıcı olurken neden 200 de daha akıcı oluyor? Çünkü ben 120 FPS'ye sabitleyince ve 150 FPS sabitleyince aradaki farkı hissedebiliyorum. Ama olmaması lazım böyle bir şey.

Peki o zaman 75 FPS'ye sabitleyince az akıcı olurken neden 200 de daha akıcı oluyor? Çünkü ben 120 FPS'ye sabitleyince ve 150 FPS sabitleyince aradaki farkı hissedebiliyorum. Ama olmaması lazım böyle bir şey.
Öyle olmaması lazım psikolojikde olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı