Çözüldü CS:GO FPS nasıl artırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kahraman67

Hectopat
Bilgisayarımda CS:GO oynarken 0-50 arası FPS alıyorum ama çoğunlukla düşük oluyor. Oyun donuyor. Ayarlar en düşükte. FPS'i başka bir şekilde arttırabilir miyim? Eğer sistemimi merak ediyorsanız önceki konularımdan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Videodakileri uygulayın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kütüphane'den oyuna sağ tıklayın özellikler deyip başlatma seçeneklerine: -noubershader -novid -freq 60 -threads 4 -console -nod3d9ex -nod3d9ex1 -high Bunu kopyalayıp yapıştırın.

Oyuna yeni eklenen bu seçeneği de kapatmayı unutmayın: Ayarlar - Görüntü kısmına girip buradan ''Use Uber Shader'' ayarını bulup devre dışı bırakın.

Bunları yaparsanız +70 FPS garantilemiş olacaksınız.
Sisteminiz CS:GO'yu kaldırmıyor ise daha önce çıkmış olan CS sürümlerini oynamanız daha iyi olacaktır.

FPS arttırmak için ise bu konuya bakabilirsiniz:

Sistemine göre bana normal gibi geldi. Ayarlar en düşükte çözünürlük en düşükte, ise yapacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum.

İşlemcinin grafik birimini kullanıyorsun daha fazla alacağını sanmam.

Videodakileri uygulayın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kütüphane'den oyuna sağ tıklayın özellikler deyip başlatma seçeneklerine: -noubershader -novid -freq 60 -threads 4 -console -nod3d9ex -nod3d9ex1 -high Bunu kopyalayıp yapıştırın.

Oyuna yeni eklenen bu seçeneği de kapatmayı unutmayın: Ayarlar - Görüntü kısmına girip buradan ''Use Uber Shader'' ayarını bulup devre dışı bırakın.

Bunları yaparsanız +70 FPS garantilemiş olacaksınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…