CS:GO FPS nasıl arttırılır?

British Bey

Hectopat
Yer
Londra,Chelsea
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'da FPS'im 20-30 FPS maç esnasında 9'a kadar düşüyor. 1 GB AMD R5 M330 ekran kartım var. Bir arkadaş 500 MB ile 60 FPS aldığını söulüyor. FPS'imi nasıl arttırabilirm?

Merhaba, CS:GO'da FPS'im 20-30 FPS maç esnasında 9'a kadar düşüyor. 1 GB AMD R5 M330 ekran kartım var. Bir arkadaş 500 MB ile 60 FPS aldığını söulüyor. FPS'imi nasıl arttırabilirm?

Öncelikle FPS'nin ekran kartı belleğiyle alakası yoktur, asıl önemli olan gücüdür. Grafikleri ve çözünürlüğü düğürmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok maalesef, unlost ayarları falan hikaye maksimum 1-2 FPS arttırır.

Yeni bir işlemci alabilirsiniz soket ile uyumlu tabii işlemciyi atabilirseniz ekran kartının darboğaz yapmadığından emin olalım FPS düşmesi da RAM'den kaynaklı olabilir.

Ayar çekerek en fazla 5-10 FPS arttırabilirsin. Kendim yıllarca HD 3000 kullandım bende 20-30 FPS alıyordum yıllarca ayar çekmeye çalıştım ama inan internetteki yöntemler işe yaramaz. Tek çare sistem yükseltmek.

Ayar çekerek en fazla 5-10 FPS arttırabilirsin. Kendim yıllarca HD 3000 kullandım bende 20-30 FPS alıyordum yıllarca ayar çekmeye çalıştım ama inan internetteki yöntemler işe yaramaz. Tek çare sistem yükseltmek.

Yeni bir işlemci alabilirsiniz soket ile uyumlu tabii işlemciyi atabilirseniz ekran kartının darboğaz yapmadığından emin olalım FPS düşmesi da RAM'den kaynaklı olabilir.

Oyun içi ayarlarının ekran görüntüsünü atabilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Öncelikle FPS'nin ekran kartı belleğiyle alakası yoktur, asıl önemli olan gücüdür. Grafikleri ve çözünürlüğü düğürmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok maalesef, unlost ayarları falan hikaye maksimum 1-2 FPS arttırır.

Technopat 3.PNG

Sistemim iyi mi? Oyun içi ayarlarda görüntü kısmındaki her şeyi en düşüğe çektim.

-freq 144 -high -novid -console -nosplash +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +rate 128 +exec autoexec -lv +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
(144 hz monitör kullandığım için yazdım hz değerine göre yazabilirsin bu kodu işine yarıyıcak başlatma seçenekleridir.)
ParkControl – Tweak CPU Core Parking and More verdiğim linkten işlemcinin hızını maksimumda kullanabilirsin sorun yaratmaz işlemcinden alabiliceğin verimi almana yardım eder.
Oyunun klasöründen oyununn exe dosyasını bulup özelliklerden uyumluluk sekmesinde tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak tikini seçin iyi bir fps almanıza yardımcı olucaktır.
800-600 de oynamanı öneririm bu arada 4.3 black bar fark etmez
konsoldan fps max 0 çekmeniz veriminizi daha artıracaktır

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı