CS:GO FPS problemi

Leviminator

Decapat
GTX 1050 i7-2600 8 GB RAM
CS:GO normal oyunda 100-240 FPS ve ani takılmalar yaşıyorum. Topluluk sunucularında aynı, normal haritalar (Cache, Mirage, Dust2) 350-500 FPS, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO normal oyunda 100-240 FPS ve ani takılmalar yaşıyorum. Topluluk sunucularında aynı, normal haritalar (Cache, Mirage, Dust2) 350-500 FPS, neden?

Takılmalar en öncelikli olarak hard disk kaynaklı oluyor. RAM'ın da CS:GO için yeterli düzeyde, SSD kullanmıyorsan SSD takviyesi iyi gelebilir.

-console -fps_max 0 -novid -freq 144 -tickrate 128

Bunu cs ye sağ tıkla özellikler de ordan başlatma seçeneklerine yapıştır büyük bir ihtimal sorunun çözülür bendede oluyodu bunla giderdim

Ssd nin takılmalara faydası olmadı kardo bende 4 tb ssd var yinede takılma oluyo
Öncelikle verdiğin çalıştırma seçenekleri kodları arkadaşın sorunu için alakasız kodlar, -console kodu oyun başlayınca konsolun açılmasını sağlar, -fps_max 0 kodu oyun içindeki 300 olan fps sınırını kaldırır, -novid kodu oyun başlangıcında olan introyu kaldırır, -freq 144 kodu herkesin yazması gereken bir kod değil, sahip olduğu monitöre göre değişir, -tickrate 128 kodu ise kendi kurduğu serverlerin 128 tickrate olmasını sağlar yani online sunucularda hiçbir işe yaramayan bir kod. Lütfen bilip bilmeden veya bildiğini sanarak insanlara tavsiyelerde bulunma. Ayrıca 4 TB SSD var demişsin, yaklaşık fiyatı amazonda bile 5000 TL'ye geliyor. 5000 TL'lik SSD'si olan insanın sistemi de bence iyidir. Böyle bir sistemde nasıl takılmalar yaşıyorsun mesela?

Öncelikle verdiğin çalıştırma seçenekleri kodları arkadaşın sorunu için alakasız kodlar, -console kodu oyun başlayınca konsolun açılmasını sağlar, -fps_max 0 kodu oyun içindeki 300 olan fps sınırını kaldırır, -novid kodu oyun başlangıcında olan introyu kaldırır, -freq 144 kodu herkesin yazması gereken bir kod değil, sahip olduğu monitöre göre değişir, -tickrate 128 kodu ise kendi kurduğu serverlerin 128 tickrate olmasını sağlar yani online sunucularda hiçbir işe yaramayan bir kod. Lütfen bilip bilmeden veya bildiğini sanarak insanlara tavsiyelerde bulunma. Ayrıca 4 TB SSD var demişsin, yaklaşık fiyatı amazonda bile 5000 TL'ye geliyor. 5000 TL'lik SSD'si olan insanın sistemi de bence iyidir. Böyle bir sistemde nasıl takılmalar yaşıyorsun mesela?
İşlemcim..
Intel Core i5 9600K Soket 1151 3.7GHz 9MB Önbellek 6 Çekirdek

Ram..
Crucial 32GB (2x16GB) Ballistix Sport LT Red DDR4 2666MHz

Grafik kartım..
2X MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 8GB

Ssd m
Samsung MZ75E4T0 4 TB

Sistemim bu şekil genelde reder almak ve çizim yapmak için kullandığım sistem bu arada da oyun oynarım ve cs de takılma yaşadığımda o kodları girdim ve takılmalar geçti ben o işin uzmanıyım yada başka bişey yap demedim uyguladım geçti dedim bilgisizmiyim bilgisizim ama deneyimlerimi paylaştım ne adamlarsınız yaw

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı