CS:GO FPS sabitleme

maRio-

Centipat
Merhaba arkadaşlar Counter-Strike Global Offensive oyununda FPS sabitlemek istiyorum. Ama FPS_MAX 300 şeklinde değil.

YouTube'de görüyorum, FPS sabit 299 şeklinde oynayanlar var. Ben FPS_MAX 300 yazdıgımda FPS'im 180'lere bile düşmekte. Mutlaka bir ayarı olmalı, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
180'lere düşmesinin sebebi İşlemci gibi faktörlere bağlı, "fps_max 300" yazsan bile, sistemin yetmiyorsa, zorla 300 fps alamaz.

sistemim gayet yeterli fps_max 0 yazdığımda bile 400lere de çıkıyor 200lere de iniyor yani zorla 300 almiyor

fps_max 1 yazarsan Fps seviyen 49'lara kadar düşer çünkü, yeni güncelleme ile fps_max 49 kodu geldi ve bu kod'un değerinin altında yazarsan bile fps_max 49 olarak görür.
İroni yapmıştım...

fps_max 0 yaptığımda 400e de çıkıyo 200e kadar da iniyo yani zorla 300 fps almiorum sadece demek istediğim bağzı yayıncıların fps 299da takılı kalıyor ve çok az oynuyor

sistemim gayet yeterli fps_max 0 yazdığımda bile 400lere de çıkıyor 200lere de iniyor yani zorla 300 almiyor
Sisteminiz gayet yeterli olsun, CS:GO'da FPS hep sabit olsun diyorsanız, 60'a ayarlayın, o FPS değerinde asla düşmez ama 300 gibi yüksek değerlerde düşmesi normal.

Sisteminiz gayet yeterli olsun, CS:GO'da FPS hep sabit olsun diyorsanız, 60'a ayarlayın, o FPS değerinde asla düşmez ama 300 gibi yüksek değerlerde düşmesi normal.
monitörüm 144hz de yapan nasıl yapıyor anlamıyorum onların nasıl düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…