CS:GO FPS Saçmalığı

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
120MB'lık update gelmeden önce Sapphire HD7850 kartım ile rahat 180-200 FPS alıyordum. Lakin güncellemeden sonra resmen FPS değerlerim rezalet hale geldi. Ekran kartı en güncel seviyeye çekildi lakin sorun ortadan kalkmadı. Virüs taraması yapıldı lakin hala tık yok değerlerde.

Inferno mapinde T base taraflarında FPS 50 gösteriyor, yok böyle şey. Yardımcı olabilecek var mı? Çıldıracağım yoksa. Oyunu silecek kadar cinnet geçireceğim yakın zamanda.

Ayarlar Very Low. Sistemi tekrar taratacağım, önereceğiniz programları bekliyorum.

@Murat5038, @Mikail Fidan

Son düzenleme:
Her şey kapalı halde hocam, öyle lüks takılmayı sevmiyorum. Bu sorun sadece bende değil..

2015-04-09_00002.jpg

Bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum lakin son 5 günde sürekli CS:GO FPS düşmesi hakkında konulara çok rastladım. Çıldıracak raddeye gelmek üzereyim artık. Inferno'da mid çıkmaya çalıştığımda 40 FPS görüyorum ve kasmaya başlıyor, delirtecekler.

Not: GTX660 kullanan arkadaşım 250 FPS alıyordu güncellemeden önce, şu anda 160-170 arası değiştiğini söylüyor. Şaka gibi.

Evet genel bir sorun var ya da herkes aynı anda ekran kartı sorunu yaşıyor. Bende çok sorun oluyordu 40 FPS oynuyordum R7 250 ile. Kasayı temizledim, ayarları falan delicesine yaptım. Biraz delirtti beni ama FPS gerçekten 80-90 arası şu an. Ama gereksiz düşüşler alıyorum. i7 bir bilgisayara geçme vakti geldiğini gösteriyor. :D CS:GO işlemci mekanizmalı oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 4690k ve GTX970 ile oyunu rahatça oynamama rağmen, 200 FPS üstü GPU kullanımı %50 civarında ama nadiren saniyelik donmalar oluyor. Acaba bu sorun herkeste mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı