CS:GO FPS sorunu

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bir sistem topladım CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum. Yaklaşık 2 -3 gündür CS:GO'da inanılmaz FPS düşmesi yemeye başladım FPS'in 100'ün altına düştügünü gördüm, sorunu bir türlü cözemedim. Oyunu silip yükledim, dosya bütünlüğünü dogruladım parçaları çıkar tak yapmadım. Yapmadan önce bir danışayım dedim sorun ne olabilir?
Fotoğrafta gördügünüz gibi ortalama FPS bu ama arada bir kasıyor. Adam çıkıyor 3 4 tane 90'a kadar düşüyor FPS.
MSI Afterburner'den takip ettim işlemci kullanımı %80'i geçmiyor. Sıcaklık belirtisi yok ekran kartı driverını silip tekrar yükledim cözüm yok.

İşlemci: i3 9100F.
Ekran kartı: RX 590 Nitro+ Special Edition.
Anakart: MSI H310M.
RAM: 8 GB HyperX.
SSD: 120GB James Donkey.
Monitör: BenQ XL2411P.
Güç kaynağı: Everest BTX-700-1 80Plus 700W.

Not: Arkadaşlar neyi denediysem olmadı en son format atacağım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    601,4 KB · Görüntüleme: 178
bu sitede o zaman senin değine göre 2 tane cevap yazmışlar herkes de teşekkür etmiş bunları dene belki olur sırayla dene 1 olmazsa 2 yaparsın. eğer tüm oyunlarda olsaydı darboğaz diyecektim ama i3 9100f csgoda yapmaması lazım hadi inşallah düzelir.
1) ses ayarlarından HTRF kulaklık varmış onu başka bir seçeneği seç düzeliyor
2)csgo menüsünden ses ayarlarına gir "Hoparlör yapılandırması" var orayı kulaklık yapın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı