CS:GO fps_max takılı kaldı

İşletim sistemi
Windows 10

gokaydinhasan

Hectopat
CS:GO oyununda bir ara AFK kaldığımız sunucularda eşya düşürmeye çalışmıştım bunu yaparken bilgisayar gereksiz yere ısınmasın diye "fps_max 10" komutu yazmıştım ve oyun minimum değer olarak 49'a sabitledi. Daha sonraki her girişimde FPS bu değere sabitlenmiş olarak görüyorum ve her seferinde tekrardan "fps_max 300" yazıyorum. Bu sorunu hepten kaldırmak istiyorum çünkü uğraşmak istemiyorum bununla.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oyununda bir ara AFK kaldığımız sunucularda eşya düşürmeye çalışmıştım bunu yaparken bilgisayar gereksiz yere ısınmasın diye "fps_max 10" komutu yazmıştım ve oyun minimum değer olarak 49'a sabitledi. Daha sonraki her girişimde FPS bu değere sabitlenmiş olarak görüyorum ve her seferinde tekrardan "fps_max 300" yazıyorum. Bu sorunu hepten kaldırmak istiyorum çünkü uğraşmak istemiyorum bununla.

Başlangıç seçeneklerine ekleyebilirsiniz.

En basiti ile başlatma seçeneklerine ekleyebilirsiniz.
  • Steam kütüphanesinden CS:GO'ya sağ tıklayın.
  • Özelliklere gelin.
  • Başlatma Seçenekleri yazan kısıma +fps_max 300 yazın.
İşe yaramaz ise bunu deneyin:
  • ...Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg dosya yoluna config.cfg adlı bir dosya oluşturun.
  • İçerisine fps_max 300 yazıp kaydedin.
  • Sonrasında Steam'de CS:GO'nun başlatma seçeneklerine +exec config.cfg yazın.

• Özelliklere gelin.
  • ...Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg dosya yoluna config.cfg adlı bir dosya oluşturun.
Teşekkür ederim birazdan dediğinizi deneyeceğim. Ayrıca sanırım bu yolla başka birinin CFG'sini de kendimde kullanabilirim.

FPS'i 10'da tutmak asıl bilgisayarı daha fazla yorar.
Neden yorsun ki? Sonuçta bilgisayar normal koşullarda ekran kartının %100'ünü ve işlemcinin %60'ını falan kullanıyor. Bu da bilgisayarın daha çok enerji tüketip daha çok ısınması demek. Ben FPS'i düşük bir değere sabitlersem bu kullanımları düşürür ve daha az ısınmasını sağlarım diye düşündüm. Sanırım siz bilgisayar 10 FPS verdiğinde kastığını düşündünüz. (Ayrıca 10 a sabitleyemiyorum minimum değer 49.000 yazıyor)
  • Özelliklere gelin.
Hocam biraz geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın. dediklerinizin her ikisini de yaptım ancak yine de konsola gidip yazmadıkça 49 FPS e sabitliyor. oyun dosyalarını kontrol ettirsem düzelir mi veya oyunu baştan yüklemem mi gerekecek?
unknown.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı