CS:GO fragmovie videoları hangi program ile editleniyor?

Anladım teşekkürler. Peki bu tarz editler yapmak için After Effects veya Premier Pro gibi bir yazılımda sanırım biraz uzmanlaşmak gerekiyor bu tarz editler yapmayı öğrenmek için ne kadar zaman harcamalıyım? Yani yapması ve öğrenmesi zor bir iş mi? Doğrusu bende yapmak istiyorum CS:GO'da yetenekliyim ve çok iyi vuruşlar yapıyorum yeri geldiğinde FACEIT 9 lv eloda kendi çapımda böyle editler yapmak istiyorum bu yüzden soruyorum.
YouTube'da belirli kanallar var bu programları detaylıca anlatan, sana önerim Türkçe içerik olarak bu kanalın videolarını izlemen. Önce programın temellerini öğrenmen lazım.

YouTube'da belirli kanallar var bu programları detaylıca anlatan, sana önerim Türkçe içerik olarak bu kanalın videolarını izlemen. Önce programın temellerini öğrenmen lazım.
anladım teşekkür ederim.

Anladım teşekkürler. Peki bu tarz editler yapmak için After Effects veya Premier Pro gibi bir yazılımda sanırım biraz uzmanlaşmak gerekiyor bu tarz editler yapmayı öğrenmek için ne kadar zaman harcamalıyım? Yani yapması ve öğrenmesi zor bir iş mi? Doğrusu bende yapmak istiyorum CS:GO'da yetenekliyim ve çok iyi vuruşlar yapıyorum yeri geldiğinde FACEIT 9 lv eloda kendi çapımda böyle editler yapmak istiyorum bu yüzden soruyorum.
Boyle editlerde hazir renk efekti falan istiyorsan Sony Vegas Pro oneririm, tek programla yapmani pek onermiyorum bu yuzden After Effects veya Premiere Pro da oneririm. Duzenli olarak hergun 3 saatini bu programlara ayirirsan ve farkli farkli ozelliklerini deneyip ogrenirsen 2 ayda yeterince ogrenirsin. Yapmasi zor bir is degil, sadece HLAE programi biraz zor olabilir. Bu yüzden editte kullanacaginiz sahneleri slow motion olarak render almanizi oneririm.

Cok fazla ugrasip guzel edit istiyorum diyorsaniz 3 kisilik ekip kurup Cinema4D, Blender3D, Unreal Engine 5 ogrenin. Asagidaki fragmovie bu programlarla yapildi, aslinda 10'dan fazla program kullanildi ama modelleri ve efektleri hazir bulacaginizi varsayarsak pek gerek yok onlara.

Ayrica fragmovie'nizin sarkisini, muzigini editlemek icin FL Studio oneririm. Bu programi da 2 haftada ogrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı