M Might Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 77 20 Kasım 2019 #1 Oyunda Alt+F3 yapıyorum ama bu özelliği kullanabilmek için desteklenen bir oyun olması lazım falan diyor ama eskiden kullanabiliyordum.
Oyunda Alt+F3 yapıyorum ama bu özelliği kullanabilmek için desteklenen bir oyun olması lazım falan diyor ama eskiden kullanabiliyordum.
Dxva Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 12 18 Temmuz 2021 #11 KenshiPochita dedi: Hocam oyunu bu kadar nasıl parlak yaptınız ? Genişletmek için tıkla... nvidia freestyle işte Artı 0 Eksi
KenshiPochita dedi: Hocam oyunu bu kadar nasıl parlak yaptınız ? Genişletmek için tıkla... nvidia freestyle işte
KenshiPochita Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 18 Temmuz 2021 #12 Dxva dedi: nvidia freestyle işte Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Her ekran kartında olmuyor değil mi ? Artı 0 Eksi
Dxva dedi: nvidia freestyle işte Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Her ekran kartında olmuyor değil mi ?