CS:GO geç Alt+Tab atıyor

M4M1

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da 16:9 kullanırken Alt+Tab hızım iyiydi fakat 4:3 e alınca çok yavaşladı. Arkadaşlarımın çoğu masaüstünü 1080'de CS'yi 4:3'te kullanıyor onların Alt+Tab hızları çok normal. Sistem özelliklerim:

NVIDIA GeForce GTX 1070.
DDR3 16 GB RAM 1333 MHz.
Intel Core i7-4770K CPU 3.50GHz

Oyunda 4:3 de pencereli yapılmıyor 16:9 da 4:3 göre daha zor oynanıyor. 4:3 ayarını değiştirmeden çözebileceğim bir yol önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun nedeni 4:3 çözünürlüğünden Alt+Tab atınca 16:9 a almasıdır sonuçta bilgisayar çözünürlük değiştiriyor.

Hocam masaüstündeki çözünürlüğünüzü oyundaki ile aynı yaparsanız Alt+Tab hızınız çok hızlı olacak çünkü çözünürlük değişmeyecektir. Oyuna girmeden önce (oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsanız örneğin 1024x768) masaüstü çözünürlüğünüzü aynı yapmanız lazım. Hz değerini de aynı yapmayı unutmayın.

csgo oynadığınız çözünürlük değerlerini, ekran kartınızın ayarları kısmından eklemeniz gerekiyor diye düşünüyorum. böyle olunca ekran çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüz farklı olsa bile aradaki geçişlerde sorun yaşamıyorsunuz.

benim pc ve oyun çözünürlüğüm farklı ve sizin bahsettiğiniz gibi bir donma ya da geç geçme sorunu yaşamıyorum. umarım çözüm konusunda size faydası olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı