CS:GO Gereksiz Pingi Düşürme Yöntemi

Bende bu şekilde ne yapmalıyım
internet 2mp upload 10 mb download

Konuyu hortlatıyorum ama ben cmd ya girip onları yazdıgımda birşey gelmiyor.Unable to resolve target system name vie.valve.net. diyor. ikinci olarak kabul edilebilir ping degerini düşürünce oyun bulmuyor. Bu arada turknet 35 mgbt internet kullanıyorum.

Yeni IP adresine geçildi.

146.66.155.1 adresine tracert atmanız lazım.

Yeni IP adresine geçildi.

146.66.155.1 adresine tracert atmanız lazım.
Hocam onu nasıl yapacağız?
Hocam sanırım yaptım ama max ping'e 65 girmeme rağmen oyunda 70-75 arası ping alıyorum.(tracert sonuçları da 51 pingdi.

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatıyorum da yeni adress atar mısınız?

Hocam konuyu hortlatıyorum da yeni adress atar mısınız?
Hocam ben internet işlerini fibere geçtikten sonra bıraktım. Rtt cart curt dert edinmiyorum daha doğrusu elimde superonline routerı varken dert edinemiyorum. Konuda yeni bir adres paylaşılmış ama emin değilim.

Hocam ben internet işlerini fibere geçtikten sonra bıraktım. Rtt cart curt dert edinmiyorum daha doğrusu elimde superonline routerı varken dert edinemiyorum. Konuda yeni bir adres paylaşılmış ama emin değilim.
Hocam bende fibere geçtim de fakat dediğiniz üzere pingler alıyorum valorant gibi cacık oyunda 5 ping tr sunucuda fakat yabancı sunucularda frankfurd filan 20 25 ping cs de 60 70 ping anlamamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…