CS:GO Gereksiz Pingi Düşürme Yöntemi

Bende diğer oyunlarda LoL R6 gibi sabıt 40-50 ping varken CS:GO'da sürekli 300-400 arası ping alıyorum bunada çözüm olur mu?
CMD'den dediğinizi yaptığım zaman bu sonuca ulaştım.
Eki Görüntüle 808244

Sunucu kaynaklı olabilir hocam. Valorant sunucuları TR'de mevcut fakat CS sunucuları TR'de yok diye biliyorum.

Sunucu kaynaklı olabilir hocam. Valorant sunucuları TR'de mevcut fakat CS sunucuları TR'de yok diye biliyorum.
Evet. Bizi genelde EU West yani avrupa sunucusuna bağlıyor. O yüzden yüksek ping alıyoruz. Ama bu limiti koyduğumuzda EU East yani rusya tarafındaki sunucuya bağlıyor bu sayede daha düşük ping elde etmiş oluyoruz.

Eskiden kaç MS alıyordunuz şimdi nereye kadar düştü?
Bunu yazarsanız sevinirim. Deneyiminizi öğrenmiş oluruz :D.

1 2 hafta önce 63 mslerde alıyordum sonra kendiliğinden Wireless bağlıyken 75 mslere çıktı Ethernet'e geçtim yine değişmedi bu değer 75'de kaldı.
Şimdi konudaki yöntemi denedim 60 mslere düştü Ethernet bağlıyken teşekkürler :)
Bu değeri 50'ye çeksem ne olur

1 2 hafta önce 63 mslerde alıyordum sonra kendiliğinden Wireless bağlıyken 75 mslere çıktı Ethernet'e geçtim yine değişmedi bu değer 75'de kaldı.
Şimdi konudaki yöntemi denedim 60 mslere düştü Ethernet bağlıyken teşekkürler :)
Bu değeri 50'ye çeksem ne olur
İsterseniz deneyin ama önce tracert atmanızı öneririm.
50'ye çekseniz bile sunucu pingi olacağından ne olabilir bilmiyorum. Mümkünse tracert atın :)

Hocam maximum değeri ne yapmalıyım ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 108

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı