CS:GO geri dönebilir mi?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, CS2'yi takip etmiyorum lakin 2014'den beri CS:GO oynayan biri olarak ve çocukluğu CS ile geçmiş birisi olarak CS2 ile CS'yi kendimde bitirdim. Bugün oyunun istatistiklerini kontrol ettim:

1700165798333.png

İstatistikler rezalet. Pazarda da CS2'den kaynaklı deli bir düşüş varmış. CS:GO zamanında 1.8M kadar oynanan oyun bu kadar oyuncu kaybı yaşadı, belli ki benim gibi oyunu bırakan çok fazla insan var. Peki sizce Valve CS:GO'yu opsiyon olarak döndürür mü? (Source, 1.6 gibi). Ben şahsen bunun hakkında bir adım atılacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, CS2'yi takip etmiyorum lakin 2014'den beri CS:GO oynayan biri olarak ve çocukluğu CS ile geçmiş birisi olarak CS2 ile CS'yi kendimde bitirdim. Bugün oyunun istatistiklerini kontrol ettim:

Eki Görüntüle 2018322

İstatistikler rezalet. Pazarda da CS2'den kaynaklı deli bir düşüş varmış. CS:GO zamanında 1.8M kadar oynanan oyun bu kadar oyuncu kaybı yaşadı, belli ki benim gibi oyunu bırakan çok fazla insan var. Peki sizce Valve CS:GO'yu opsiyon olarak döndürür mü? (Source, 1.6 gibi). Ben şahsen bunun hakkında bir adım atılacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Böyle bir şey mümkün değildir.

Bitmiş dediğiniz vaziyet CS:GO 2 söylentisi çıkmadan önceki seviye zaten. CS:GO 2 Hype'ı ile oyuna uzun aradan sonra dönen ya da başlayan kitle eridi sadece. Ürün fiyatlarının inmesi gayet normal çünkü oyun hype iken binlerce kasa açan yayıncılar kasa açmayı bıraktı, oyuncularda da para bitti. Dolayısıyla stok yapanlar ellerindeki her şeyi satmaya başladı.

1700166269233.png

Oyuncu kaybetti denemez o sayı anlık oldu. Hypedan dolayı. Bir çok kişi laf etti ama oynuyor. Şahsen ilk oynayışımda demediğim laf kalmadı ama şuan alıştım ve gayet güzel geliyor. Pazarda 1-2 gün önceye kadar da düşüş yoktu. Küçük artışlar oluyordu.

Oyuncu sayısında düşüş yok. Eskiden nasılsa hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Anlık 1.8m sadece bir kez falan oldu. Gören de her gün 1.8m oynanıyor sanacak. Ayrıca anlık 700k oyuncu az mı yani? Güldürmeyin. :D
Dostum bu istatistikler 3 sene önce Shattered Web operasyonunda vardı. Elbette yavaştan ölüyor oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı