- Makaleler
- 21
Nasıl çok kötü yav şaka mı yapıyorsun? Sistemin kötü sanırım.Grafikler çok kötü oldu. Eski grafiklerle şu anki aynı mı? Rengarenk olması apayrı bir sorun zaten.
Nasıl çok kötü yav şaka mı yapıyorsun? Sistemin kötü sanırım.Grafikler çok kötü oldu. Eski grafiklerle şu anki aynı mı? Rengarenk olması apayrı bir sorun zaten.
CS2 daha geç açılıyor ve daha az FPS veriyor.CS GO'nun grafikleri eski optimizasyon dandik map yükleme süresi 10 saat. Renklerini ben de beğenmiyorum 2'nin ama teknik anlamda güncelleme şarttı.
1.likten 3.lüğe düştü ilk defa ne anlatıyon kankaGelmesinin tek yolu 2'ye mod olarak gelmesi onun dışında gelmesi mümkün değil, CS dediğiniz oyun sadece oyundan ibaret değil, envanterdeki itemları da düşünmeniz lazım adam 2'ye koymuş bir ton item onları bırakıp 1'e mi geçecek, ya da itemları bir oraya bir buraya mı taşıyacak. DotA da ilk çıktığında herkes sövdü sonra alıştı, her harita değişikliğinde herkes sövüyor, oyun bitti diyor yine herkes oynuyor, 2'ye de 3-4 ay söver herkes sonra alışır.
CS:GO’da ilk çıktığında bir leşten farksızdı, biraz zaman verin.Getirmeyecekler. CS2 kötü ve leş. Adamlar daha çözemediler, çok saçma bir durum. CS:GO geri gelse güzel olur muydu? Olurdu.
Nerede 3 hocam? Palworld sadece aşırı derecede oynanıyor oyunu terk eden sayısı o kadar fazla değil. Steam Charts - Tracking What's Played3000 saat falan CS:GO oynamıştım 2 saat CS2 oynamadım o berbat oyunu neden oynayayım böyle 10 yıldır Steam'de 1.iken 3.sırada düştü daha da düşecek
10 yıldır 1.sıradalardı şimdi 3'e düştüler 2-3 ay içinde daha da düşmeye devam o zaman Valorant2 de size başarılar
Nasıl çok kötü yav şaka mı yapıyorsun? Sistemin kötü sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.