CS:GO geri gelir mi?

Gelmesinin tek yolu 2'ye mod olarak gelmesi onun dışında gelmesi mümkün değil, CS dediğiniz oyun sadece oyundan ibaret değil, envanterdeki itemları da düşünmeniz lazım adam 2'ye koymuş bir ton item onları bırakıp 1'e mi geçecek, ya da itemları bir oraya bir buraya mı taşıyacak. DotA da ilk çıktığında herkes sövdü sonra alıştı, her harita değişikliğinde herkes sövüyor, oyun bitti diyor yine herkes oynuyor, 2'ye de 3-4 ay söver herkes sonra alışır.

Gelmesinin tek yolu 2'ye mod olarak gelmesi onun dışında gelmesi mümkün değil, CS dediğiniz oyun sadece oyundan ibaret değil, envanterdeki itemları da düşünmeniz lazım adam 2'ye koymuş bir ton item onları bırakıp 1'e mi geçecek, ya da itemları bir oraya bir buraya mı taşıyacak. DotA da ilk çıktığında herkes sövdü sonra alıştı, her harita değişikliğinde herkes sövüyor, oyun bitti diyor yine herkes oynuyor, 2'ye de 3-4 ay söver herkes sonra alışır.
1.likten 3.lüğe düştü ilk defa ne anlatıyon kanka

Getirmiyecekler bu net fakat getirirseler iyi olurdu.

Getirmeyecekler. CS2 kötü ve leş. Adamlar daha çözemediler, çok saçma bir durum. CS:GO geri gelse güzel olur muydu? Olurdu.
CS:GO’da ilk çıktığında bir leşten farksızdı, biraz zaman verin.

Ayrıca CS:GO’nun geri gelmesinin imkanı yok, CS:Source vakasının geri yaşanmasını istemez Valve.

3000 saat falan CS:GO oynamıştım 2 saat CS2 oynamadım o berbat oyunu neden oynayayım böyle 10 yıldır Steam'de 1.iken 3.sırada düştü daha da düşecek

10 yıldır 1.sıradalardı şimdi 3'e düştüler 2-3 ay içinde daha da düşmeye devam o zaman Valorant2 de size başarılar
Nerede 3 hocam? Palworld sadece aşırı derecede oynanıyor oyunu terk eden sayısı o kadar fazla değil. Steam Charts - Tracking What's Played

Nasıl çok kötü yav şaka mı yapıyorsun? Sistemin kötü sanırım.

3060 Ti var? İşlemcimle birlikte yüksek ayarlarda 250 FPS alıyorum. Sorun gerçekçi değil ben bundan bahsediyorum. Oyunun içinde hissetmiyorum eskisi gibi. Bilmiş bilmiş konuşuyorsun var ya 5 k saatim var oyunda. Ne anlatıyorsun sen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı