CS:GO geri gelir mi?

Hissedip hissetmemen senin sorunun oyunun detayları bayağı iyileşmiş sadece o renk paleti kötü yapıyor. Kaç bin saat oynadığını ne yapalım?

1.likten 3.lüğe düştü ilk defa ne anlatıyon kanka.

1.lik 3.lük düşündüğün kadar bir şey ifade etmiyor. Nereden gördün de 3. olmasını bu kadar kafaya taktın anlamadım, firmanın belli bir oyuncu kitlesi var grafikten görüleceği üzere 900 bin -1 milyon arası bu oyuncu sayısında bir değişim olmamış. Öldü bitti dediğin oyunun oyuncu kitlesinde doğru düzgün bir azalma olmamış.

Not:
Neden sıralama önemli değil onu da analtayım kısaca;
Bu bir yarış değil her firma kar miktarına bakar, gerekli kar miktarı için de belli bir oyuncu kitlesi hedefi olur, belli ki CS için bu kitle 900 bin civarı oyuncu, CS 900 bin oyuncuya sahip olduğu sürece kaçınca olduğuna bakmaz, çünkü ihtiyacı olan kitle 900 bin, eğer oyuncu sayısı 500-600 binlere düşerse o zaman 1. de olsa firma harekete geçer çünkü gerekli oyuncu sayısının altına düşülmüştür. Yani eğer gidip Valve'e şunu sorsan.
900 bin oyuncunuz olacak ama en çok oynanan 10. oyun olacaksınız ya da 500 bin oyuncunuz olacak ama 1. olacaksınız diye Valve ilk seçeneği seçer, bu yüzden sıralamanın hiçbir önemi yoktur önemli olan kaç kişinin oynadığı, tabii zamanla firmanın giderleri artacağı için oyuncu sayısının da artması gerekecek yani 2 sene sonra bu gerekli oyuncu sayısı 900 bin değil 1.2 milyon olacaktır.

Hissedip hissetmemen senin sorunun oyunun detayları bayağı iyileşmiş sadece o ışıklandırma kötü yapıyor. Kaç bin saat oynadığını ne yapalım?

Zaten bu oyunu sizin gibi fazla oyuna yakın olmayana ayda 1-2 maç atanlar beğenmiş(yine istisnalar kaideyi bozmaz).söylememin sebebi sanki anlamıyormuşum gibi anlatmışsında.

CS2 daha geç açılıyor ve daha az FPS veriyor.
Ben de hiçbir sıkıntı yok oyun 10 saniyede açılıyor. Oyunda ayar değiştirirken bile sürekli crash yerdim GO zamanları şimdi eser yok. Üstüne üstlük DX9 2024 yılında kabul edilemez bir şeydi. Sistemi güncellemenin zamanı gelmiş sanırım.

Sistemim zaten iyi. İlk girdiğinde tam 10 saniyede mi açılıyor? Hataları bilmem ben ikisinde de yaşamadım ama CS2'nin daha az FPS verdiği kesin.

Son olarak ayakta tutan e sporda ölüyor yavaş yavaş onu söylemeyi unutmuşum

Hissedip hissetmemen senin sorunun oyunun detayları bayağı iyileşmiş sadece o renk paleti kötü yapıyor. Kaç bin saat oynadığını ne yapalım?
Oyun gerçekçilikten yapmacık bir hale geçti en büyük etkenlerden biriside bu ama siz Valorant Zula gibi oyunları da sevdiğiniz için gerçek CS:GO'yu bilmezsiniz

Valorant bile daha iyi CS 2'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…