CS:GO geri mi döndü?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Bir video gördüm gerçek mi ayrıca gerçekse oyuna girdiğimde CS2 de kullanabileceğim csgo müzik kitini verir mi?

Son düzenleme:
Aslında yalan yanlış haber yapılıyor, geri dönmedi. Sadece link üzerinden mağaza sayfasına erişiliyor, oyundaki resmi sunucular kapalı sadece botlarla oynanabilir. Yani mağazada aratsanız da bulamazsınız CS:GO'yu.

Zaten oyunun AppID kodu 730'du onu ayırmışlar, 4465480 yapmışlar, aşağıdaki linkten bakabiliyorsunuz.

Peki neden böyle bir şey yaptı derseniz bilinmiyor, sanırım oyun yine seride kalsın diye yaptılar ama mağazaya vermediler, benim diğer bir teorim ise, oyunun mağazada olmaması ama istendiğinde indirilebilmesi belki oyun içi assetlerin Garrys Mod üzerinde kullanımının kolaylığı için de olabilir.

Bundan sonra ne olur? Eğer istenirse topluluk sunucuları açılabilir, fun, jail gibi modlar geri dönebilir.
Tıpkı CS 1.6'da olduğu gibi olur yani düzen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1772628919107.png

Aslında yalan yanlış haber yapılıyor, geri dönmedi. Sadece link üzerinden mağaza sayfasına erişiliyor, oyundaki resmi sunucular kapalı sadece botlarla oynanabilir. Yani mağazada aratsanız da bulamazsınız CS:GO'yu.

Zaten oyunun appıd kodu 730'du onu ayırmışlar, 4465480 yapmışlar, aşağıdaki linkten bakabiliyorsunuz.

Peki neden böyle bir şey yaptı derseniz bilinmiyor, sanırım oyun yine seride kalsın diye yaptılar ama mağazaya vermediler, benim diğer bir teorim ise, oyunun mağazada olmaması ama istendiğinde indirilebilmesi belki oyun içi assetlerin Garry's Mod üzerinde kullanımının kolaylığı için de olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2670446

Sabah arama kutusunu açtığım gibi ilk baştaydı hocam CS:GO. Sizde çıkmıyor olabilir mi?

Şimdi baktım bende de çıkmıyor, yeni değiştirdiler herhalde.

Bir video gördüm gerçek mi ayrıca gerçekse oyuna girdiğimde CS2 de kullanabileceğim CS:GO müzik kitini verir mi?

Hocam beta sekmesindeki CS:GO legacy versiyonunu direk alıp koymuşlar. Artısı eksisi pek yok envanter vesaire kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı