CS:GO, H1Z1, PUBG gibi oyunlarda ALT+TAB yapıp tarayıcıda veya masaüstünde bir şey yapıp geri ALT+TAB yaptığım zaman oyun 8-9 saniye donuyor ve kendine geliyor. Hiç kapandığı olmadı ama sürekli donuyor.
Ekran kartınız ve bilgisayarınızdaki diğer bileşenler için güncel yazılımları kullandığınızdan emin olun. Bir diğer aklıma gelen sebep ise, bilgisayarınızdaki ekran kartı yazılımının "dikey eşitleme" seçeneğinin açık olması olabilir. Dikey senkronizasyonu eşitlerken ALT+TAB geçişlerinde bu yüzden dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz. İlgili ayarı kapatıp denemenizi öneririm.
bu sorun genellikle format sonrasında çıkıyor bende cs go oynuyorum aynı sıkıntıyı banada şişiriyor alt+tap yapınca pc komple kitleniyo seni kurtaracak tek şey vardır windos bir yazılım güncellemesi yapıyo sisteme kodunu unuttum bi ara atarım onu indirip kurman içeriğinde ise grafik kartları arasındaki geçiş düzeltmesi başta olmak üzere tasarım ve defender alakalı olduğu yazıyordu
CS:GO, H1Z1, PUBG gibi oyunlarda ALT+TAB yapıp tarayıcıda veya masaüstünde bir şey yapıp geri ALT+TAB yaptığım zaman oyun 8-9 saniye donuyor ve kendine geliyor. Hiç kapandığı olmadı ama sürekli donuyor.
Yeni topladığım bilgisayarımda da aynı sorunu yaşıyordum. Dahası gerek güncellemeler gerek indirmelerde de birçok hata yaşıyordum. Sonra sistemimdeki parçaları test ettim gerek harddiskler gerek bellekler. En son yaptığım memorytest86 ile belleklerimde bir bozukluk olduğunu farkettim ve bellekleri ayrı ayrı test ederek bozuk olanı çıkardım. Şuan tek biri duruyor yakın zamanda garantisine yollayacağım. Sonuç olarak arızalı belleği çıkardıktan sonra seri bir şekilde CSA:GO dan programlar arası geçiş yapabiliyorum. RAM lerini bir test etmeni öneririm. Bahsettiğin oyunlarda gözle görülebilir bir hata var ama bununla bağdaştırmadığın diğer hataların nedeni de bu olabilir tabi eğer başka hatalar da yaşıyorsan.