CS:GO global olamıyorum

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Supreme olduğumdan beri 4 ay geçti 3 aydır Full hile geliyordu. Son 1 aydır neredeyse hiç gelmedi çok fazla da maç kazanıyorum takımdan banlanan da olmadı. Sizce biraz daha kazansam atar mı globale? Örneğin genelde son 8 maçın 1 veya 2'sinde tek lose oluyor. Bir de bir adam '10 maç üst üste yenmen lazım en az' demişti. Bu doğru mudur?

CS:GO'nun rekabetçi sistemini anlayanlar yazsın(arka arkaya 5 maçta çift keleşten güzide oldum 1 maçta geri düştüm)

Takım toplam rank puanı var 3 tane hesabı global yaptım 600 maçta her biri yaklaşık 200 maçta global oldu tabii ilk 10 oyun çok önemli ben hem le rütbesinde başladım takım rankları ve puan geçmişi önemli 10 oyunda global olan hesapta gördüm nasıl oluyor bilmiyorum adam ilk 10 oyunda global yapıyor hesabı.

Takım toplam rank puanı var 3 tane hesabı global yaptım 600 maçta her biri yaklaşık 200 maçta global oldu tabii ilk 10 oyun çok önemli ben hem le rütbesinde başladım takım rankları ve puan geçmişi önemli 10 oyunda global olan hesapta gördüm nasıl oluyor bilmiyorum adam ilk 10 oyunda global yapıyor hesabı.

Hocam ilk 10 oyunda isterseniz makine olun yine en fazla lem yapar. Bence o adamlar legit hile kullanarak çıkıyordur 10 maçta mümkünatı yok. Ben bu arada dediğim rütbeyi yoldaşta yaptım. Rekabetle uğraşamam takımda muhafız1 seviyesindeki adamla bile oynasam maçı satıyor veya bilerek oynamıyor.

Hocam ilk 10 oyunda isterseniz makine olun yine en fazla lem yapar. Bence o adamlar legit hile kullanarak çıkıyordur 10 maçta mümkünatı yok. Ben bu arada dediğim rütbeyi yoldaşta yaptım. Rekabetle uğraşamam takımda muhafız1 seviyesindeki adamla bile oynasam maçı satıyor veya bilerek oynamıyor.

Bende oyunu bıraktım zaten global kastıktan sonra öyle bir sabrım olduki artık peygamber sabrı gibi aynı her olayda sabrım gelişti :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oldum, Allah'ıma kitabıma oldum xd. Bir adam demişti ki umudu bırakınca atıyor harbiden kaç aydır hevesle atacak diye bekliyordum. Demin son maçımı atarken kesin atlatmaz diyordum cidden attı adamın dediği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı