CS:GO global olamıyorum

Supreme'den global'e çıkarken art arda 25-26 tane oyun kazandım hiç kaybetmeden.
Hepsinde +30 kill aldım.

Sana tavsiyem, 1 günde peş peşe 10 tane win alacağına günde 3-4 tane win alıp bırak.
3-4 win'den sonrası etki etmiyor. 1 günde 10 win alacağına, 3 günde 10 win al daha etkili oluyor.

Supreme'den global'e çıkarken art arda 25-26 tane oyun kazandım hiç kaybetmeden.
Hepsinde +30 kill aldım.

Sana tavsiyem, 1 günde peş peşe 10 tane win alacağına günde 3-4 tane win alıp bırak.
3-4 win'den sonrası etki etmiyor. 1 günde 10 win alacağına, 3 günde 10 win al daha etkili oluyor.
Oldum kanka global :D.

Hayır en az diyordu adam. Yani en az 10 maç üst üste al öyle atar diyordu.
Sana değil ilk 10 maçında 10 win alıp global başladığını söyleyen arkadaşa yazmıştım. Ben de mg'den Supremeye 2 ay gibi bir sürede çıkmıştım ama 5-6 aydır Supremedeydim. Bir arkadaşım Supremeye çıkıp yaklaşık 30 win streak alınca global oldu.

Sana değil ilk 10 maçında 10 win alıp global başladığını söyleyen arkadaşa yazmıştım. Ben de mg'den Supremeye 2 ay gibi bir sürede çıkmıştım ama 5-6 aydır Supremedeydim. Bir arkadaşım Supremeye çıkıp yaklaşık 30 win streak alınca global oldu.
Ben oldum da silver arklarla gireyim dedim karşıya ya hile ya ağır smurf geldi. 2 lose 1 win aldım supreme attı yine :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı