CS:GO görev çubuğundayken raunt bitiş müziğini duyma

Snncn.94

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'yu alta alınca raunt bitiş müziğini duymak istiyorum. Bu ayarı nasıl yapabiliriz? CS 1.6'da oluyordu, hem oynayıp hem bazı işlerimi halletmek istiyorum. Ölünce alta alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'yu alta alınca raunt bitiş müziğini duymak istiyorum. Bu ayarı nasıl yapabiliriz? CS 1.6'da oluyordu, hem oynayıp hem bazı işlerimi halletmek istiyorum. Ölünce alta alacağım.

Böyle bir şey yapmanız bildiğim kadar mümkün değil, ama ayarlardan tüm oyun seslerini açabilirsiniz, Alt+Tab'dayken konuşmaları çatışmaları duyarsınız. Ses ve iletişimden yapılıyordu sanırsam.

teşekkürler şuan alta alınca sesler gelıyr bu komutla .d ama catısma seslerı deglde sadece raunt bıtısını haber veren ses gelse olmuyor mu acaba öyle bı ımkanımız var mı? cok seymı ıstıym yada .d cxunku cs 1.6 da oluyordu

teşekkürler şuan alta alınca sesler gelıyr bu komutla .d ama catısma seslerı deglde sadece raunt bıtısını haber veren ses gelse olmuyor mu acaba öyle bı ımkanımız var mı? cok seymı ıstıym yada .d cxunku cs 1.6 da oluyordu
Ama bence Pencereli Ekranda oynamanızı tavsiye ederim. Arkaplandan başka bir işlem yapacağım diyorsanız Pencereli ekran olayı hızlandırır. Tam ekran oynarsanız ALT+TAB'da daha uzun bir sürede geçersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı