CS:GO görüntü ayarı nasıl yapılmalı?

İşletim sistemi
Windows 10

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
cs-go-başlatma-seçenekleri-2020-unlost--1024x576.jpg

unlost.png

Arkadaşlar örnek olarak yayıncıların çoğunun görüntüsü daha açık ve benim ekranımda gördüğünüz üzere biraz soluk gibi. Görüntümü nasıl böyle yapabilirim?

Ekran kartı: GTX960 4 GB.
Monitör: ViewSonic VX3276-2K-mhd
İşlemci: i5-10400F

Şu ayar %50'dir siz de onu %100 yaparsanız görseldeki gibi sizin de ekranınız yayıncıların ekranı gibi olur. Ayrıca oyun içindeki görüntü ayarlarından parlaklığı fullerseniz daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Fakat uyarayım bu %100 yaptığımız ayar ilk başlarda inanılmaz baş ağrısı yapabilir zamanla alışılması gereken bir ayar. Lütfen göz sağlığınız için dikkat edin iyi oyunlar 👍
Edit=Çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x1024 yaparsanız sizin için daha iyi olur.
Evet, tam olarak dediğim ayar bu. 1280x1024 yaparsa daha güzel bir görüntü alır.

Ekranı 4:3 yaparak o şekilde yapabilirsiniz. Yaptığınızda sağ ve sol tarafta siyah barlar bulunuyor ise NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmından tam ekran seçerek düzeltebilirsiniz.

CS:GO'da ekranım 4:3

Şu ayar %50'dir siz de onu %100 yaparsanız görseldeki gibi sizin de ekranınız yayıncıların ekranı gibi olur. Ayrıca oyun içindeki görüntü ayarlarından parlaklığı fullerseniz daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Fakat uyarayım bu %100 yaptığımız ayar ilk başlarda inanılmaz baş ağrısı yapabilir zamanla alışılması gereken bir ayar. Lütfen göz sağlığınız için dikkat edin iyi oyunlar 👍
Edit = çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x1024 yaparsanız sizin için daha iyi olur.

Anlamsız bir şekilde görüntüyü düşürünce oyunda yırtılmalar ve silahlar hep siyah kalıyor saçma bir görüntü çıkıyor ortaya bu da bana çok engel oluyor çözümünü çok aradım fakat bir sonuca varamadım.

Tüm yorumlarınız için herkese teşekkür ederim ayırdığınız vakitten dolayı sorun çözülmüştür hayırlı geceler dilerim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı