Arkadaşlar örnek olarak yayıncıların çoğunun görüntüsü daha açık ve benim ekranımda gördüğünüz üzere biraz soluk gibi. Görüntümü nasıl böyle yapabilirim?
Ekran kartı: GTX960 4 GB.
Monitör: ViewSonic VX3276-2K-mhd
İşlemci: i5-10400F
Eki Görüntüle 980712
Eki Görüntüle 980717
Arkadaşlar örnek olarak yayıncıların çoğunun görüntüsü daha açık ve benim ekranımda gördüğünüz üzere biraz soluk gibi. Görüntümü nasıl böyle yapabilirim?
Ekran kartı: GTX960 4 GB.
Monitör: ViewSonic VX3276-2K-mhd
İşlemci: i5-10400F
Evet, tam olarak dediğim ayar bu. 1280x1024 yaparsa daha güzel bir görüntü alır.Şu ayar %50'dir siz de onu %100 yaparsanız görseldeki gibi sizin de ekranınız yayıncıların ekranı gibi olur. Ayrıca oyun içindeki görüntü ayarlarından parlaklığı fullerseniz daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Fakat uyarayım bu %100 yaptığımız ayar ilk başlarda inanılmaz baş ağrısı yapabilir zamanla alışılması gereken bir ayar. Lütfen göz sağlığınız için dikkat edin iyi oyunlar
Edit=Çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x1024 yaparsanız sizin için daha iyi olur.
Ekranı 4:3 yaparak o şekilde yapabilirsiniz. Yaptığınızda sağ ve sol tarafta siyah barlar bulunuyor ise NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmından tam ekran seçerek düzeltebilirsiniz.
Şu ayar %50'dir siz de onu %100 yaparsanız görseldeki gibi sizin de ekranınız yayıncıların ekranı gibi olur. Ayrıca oyun içindeki görüntü ayarlarından parlaklığı fullerseniz daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Fakat uyarayım bu %100 yaptığımız ayar ilk başlarda inanılmaz baş ağrısı yapabilir zamanla alışılması gereken bir ayar. Lütfen göz sağlığınız için dikkat edin iyi oyunlar
Edit = çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x1024 yaparsanız sizin için daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.