Vibrance ayarı nasıl yapılmalı?

isagdas

Hectopat
Arkadaşlar tecone yayinlarinda goruyorum ekran aşırı renkli ben vibrance 100 yapsam yine aynisi olmuyor. Onun gibi yapmak icin harici program mi kullanmak gerekiyor? Vibrance gui ile denedim ama bir faydasini gormedim.

Öncelikle yazılım olarak ne kullanıyorsun ? Nvidia'da iki farklı yol ve yine intel üzerinden de yapabilme seçeneğin var.Fakat renk değerini "TAM" olarak seçmen gerekiyor.

Vereceğin cevap üzerine nasıl yapılacağını detaylı anlatabilirim.

Ekran kartı modeliniz nedir ve geforce ekran kartlarında Vibrance ayarı driver sorunu yüzünden etkili olmaya biliyor farklı bir driver denemenizi tavsiye ederim.

Öncelikle yazılım olarak ne kullanıyorsun ? Nvidia'da iki farklı yol ve yine intel üzerinden de yapabilme seçeneğin var.Fakat renk değerini "TAM" olarak seçmen gerekiyor.

Vereceğin cevap üzerine nasıl yapılacağını detaylı anlatabilirim.
Nvidia dan yapiyorum zaten ama o goruntudeki kadar olmuyor yani aşiri canli oradaki bu resimdeki gibi yapma imkanim var mi
Ekran kartı modeliniz nedir ve geforce ekran kartlarında Vibrance ayarı driver sorunu yüzünden etkili olmaya biliyor farklı bir driver denemenizi tavsiye ederim.
Gtx 1070 kullaniyorum vibrance etkili ama bana yetmiyor biraz daha canli olmasini istiyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200518-210738.jpg
    Screenshot_20200518-210738.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 106
NVIDIA'dan yapiyorum zaten ama o goruntudeki kadar olmuyor yani aşırı canli oradaki bu resimdeki gibi yapma imkanim var mi?

GTX 1070 kullanıyorum vibrance etkili ama bana yetmiyor biraz daha canli olmasini istiyorum

Dostum selam aynı sorunu bende çekiyorum ekranın daha canlı olmasını istiyorum fakat yapamadım sen çözebildin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı