CS:GO görüntüyü bozmadan FPS yükseltmek

Bilgisayar özellikleri;
i73630QM.
HD7600M.
8 GB RAM.
Oynadığım çözünürlük 800x600 75Hz.
FPS'im aksiyonun ortasında 85 90'lara kadar düşüyor ama normal bir şekilde ortalama 130 FPS civarı bir sonuç elde ediyorum.
CS:GO oynarken işlemci en fazla %30 kullanılıyor üstüne çıkmıyor.
Isı değerleri ortalama 80C.
Nasıl daha fazla performans elde ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar özellikleri;
i73630QM.
HD7600M.
8 GB RAM.
Oynadığım çözünürlük 800x600 75Hz.
FPS'im aksiyonun ortasında 85 90'lara kadar düşüyor ama normal bir şekilde ortalama 130 FPS civarı bir sonuç elde ediyorum.
CS:GO oynarken işlemci en fazla %30 kullanılıyor üstüne çıkmıyor.
Isı değerleri ortalama 80C.
Nasıl daha fazla performans elde ederim?
75Hz ile 200 FPS alsan ne fark edecek? 😄 75FPS üstünü zaten göremiyorsun. 75 FPS'te senin için 75 FPS 275 FPS'te 75 FPS. Monitörün 75Hz 75 FPS'ten fazlasını gösteremez. Takılma.

Ne kadar fazla FPS alırsan oyunun o kadar daha hızlı olur. Durup sıkmanı, merminin gidişini bile etkiler.
Bu yüzden soruyorum.
Story merkezli oyunlar için söylediğin geçerli ama online oyunlar için geçersiz.

144 HZ ve üstü monitörler reklamını iyi yapmış baksanıza millet 75 HZ monitörde 200 FPS alsan neye yarar diyor, 75HZ monitörde 200 FPS vs. 75 FPS oyun oynayın bakalım fark oluyormuymuş.

Aklımdakileri ve uyguladıklarımı söyleyeyim hemen,
- Görüntü ayarlarından Çoklu PSU kullanımını aç,
- Görev yöneticisinden önceliği CSGO ya ver,
- Başlatma seçeneklerine -high yaz,
- Oyun çözünürlüğü ile masaüstü çözünürlüğünü eşitle (alt + tab daha hızlı olur)
- windowsu performans moduna al,

Biraz klasik oldu ama aklıma başka bir şey gelmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı