CS:GO GPU Kullanımı Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben '' Asus Gtx 950 '' ekran kartı kullanıyorum. Gayet memnunum fakat sorularım olacak bilen lütfen cevaplasın. Cs:Go oyununu bugün indirdim. Bu oyunu oynarken Asus Tweak'a girdiğimde GPU kullanımı %99 yani full kullanıma yakın bir değer. Oyunun kendi ayarlarıyla oynarken de full very high yaptığımda da aynı değerler oluyor. Benim kartta mı sıkıntı var yoksa normal midir ? Ve son olarak Cs:Go da GTX 950 ekran kartı ile 80-170 fps arası alıyorum az değil mi yoksa normal mi ?(kendi ayarları ile) İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal %99-100 olması oyunun ekran kartının tüm gücünü kullandığı anlamına geliyor ve bu iyi birşey. Bende GTX850M kullanıyorum 1600*900' de ultrada 90-150 FPS alıyorum. Aradaki farkı düşünürsek değerler iyi oyun orjinal değil mi?

Orjinal kardeşim. Peki uzun süre oynadığımda sıkıntı çıkar mı nede olsa %100 kullanıyor. 8-9 saat gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…