Arkadaşlar, şu anda 10,63 MB'lık bir güncelleme gelmiş görünüyor ve devam et tuşuna bastığımda duraklat yazısı geliyor, geri hemen hiçbir şey yazmadan gidiyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, şu anda 10,63 MB'lık bir güncelleme gelmiş görünüyor ve devam et tuşuna bastığımda duraklat yazısı geliyor, geri hemen hiçbir şey yazmadan gidiyor. Ne yapmalıyım?
Steam de ki Common klasörüne gir cs go klasöründe ki dosyalardan 0 KB olanları sil sonra tekrar doğrulama yap o appmanifest dosyası dahil düzelecektir diye umuyorum.
Steam de ki Common klasörüne gir cs go klasöründe ki dosyalardan 0 KB olanları sil sonra tekrar doğrulama yap o appmanifest dosyası dahil düzelecektir diye umuyorum.
Hiç bir şekilde olmadı steami her şeyiyle sildim şu anda indirdim geri oyunu indiriyorum bakalım umarım kurtulurum artık.
Steami komple silip oyunu baştan yükledim ve şu an açıldı arkadaşlar diğer çözümler maalesef bende işe yaramadı.
biraz konu hortlanmış gibi olacak ama google'da başta çıktığı için buraya yazma gereği duydum. sorunla karşılaşan arkadaşlar steamı sağ alt bardan çalışmasını durdurun, yani çıkış yapın. ardından bilgisayar/ c /program dosyaları (x86) / steam içindeki '' appcache '' klasörünü silin. steama girip güncellemeyi indirebilirsiniz.