CS:GO güncellenmiyor

ykslali

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu anda 10,63 MB'lık bir güncelleme gelmiş görünüyor ve devam et tuşuna bastığımda duraklat yazısı geliyor, geri hemen hiçbir şey yazmadan gidiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, şu anda 10,63 MB'lık bir güncelleme gelmiş görünüyor ve devam et tuşuna bastığımda duraklat yazısı geliyor, geri hemen hiçbir şey yazmadan gidiyor. Ne yapmalıyım?

Oyunlar dosyalarını doğrulamayı dene. Ben öyle çözdüm.

1624526288951.png

Doğruladım hâlâ aynı sorun var.

Silip tekrar yükleyemem internetim o kadar iyi değil malesef.
Arkadaşlar şu an farkettim diske yazma hatası yazıyor bunu nasıl çözerim?
Steam önbelleğini temizlemeyi dene

Steamı aç
Sol üstteki Steam yazısına tıkla ayarlara gir İndirmelere git .
Sayfanın en altındaki İndirme önbelleğini temizle i seç.

Steamı aç
1624526925258.png

Steamı aç

Eki Görüntüle 1080894
Hocam bunu da yaptım fakat yine bir dosyadan dolayı hata veriyor dosyanın adı bu"\steamapps\appmanifest_730.acf" bunu silmem mi gerekiyor acaba?

Hocam bunu da yaptım fakat yine bir dosyadan dolayı hata veriyor dosyanın adı bu"\steamapps\appmanifest_730.acf" bunu silmem mi gerekiyor acaba?
Steam de ki Common klasörüne gir cs go klasöründe ki dosyalardan 0 KB olanları sil sonra tekrar doğrulama yap o appmanifest dosyası dahil düzelecektir diye umuyorum.

Steam de ki Common klasörüne gir cs go klasöründe ki dosyalardan 0 KB olanları sil sonra tekrar doğrulama yap o appmanifest dosyası dahil düzelecektir diye umuyorum.
Hiç bir şekilde olmadı steami her şeyiyle sildim şu anda indirdim geri oyunu indiriyorum bakalım umarım kurtulurum artık.
Steami komple silip oyunu baştan yükledim ve şu an açıldı arkadaşlar diğer çözümler maalesef bende işe yaramadı.

Son düzenleme:
biraz konu hortlanmış gibi olacak ama google'da başta çıktığı için buraya yazma gereği duydum. sorunla karşılaşan arkadaşlar steamı sağ alt bardan çalışmasını durdurun, yani çıkış yapın. ardından bilgisayar/ c /program dosyaları (x86) / steam içindeki '' appcache '' klasörünü silin. steama girip güncellemeyi indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı