CS:GO güven faktörü düşüklüğü

Aliazad34

Hectopat
Daha fazla  
Başkasından aldığım bir başlatma seçeneği komutlarında 3.parti yazılımlara izin ver gibi bir komut yazıyormuş farkında olmadan birkaç kere girdim güven faktörü çöpe döndü sonra övgü bastım 175-175-175 hala FACEIT'in sitesinden baktığımda 0 nasıl yükseltirim faktörü.
Steam Guard: Aktif.
CS:GO: 500 saat.
Övgü: 500-500-500
Oyun falan da var hesapta.

FACEIT üzerinden baktığın güven endeksinden bahsediyorsan o FACEIT üzerinde oynadığın maçlarından aldığın geri bildirimlere göre bir skala oluşturuyor. Tamamen davranışların üzerine kurulu bir geri bildirim sistemi o. FACEIT dışındaki yaptığın şeylerin oraya herhangi bir etkisi yok.

Örnek olarak attığın bir FACEIT maçlarından sonra sık sık rapor ediliyorsan, davranışların dolayısıyla çok şikayet alıyorsan oradaki puanın düşmesi oldukça normal.

Ek olarak 3. partim yazılımlara izin verilen komut herhangi bir şekilde ne oyun içerisindeki güven faktörünü ne de FACEIT üzerindeki güven faktörünü etkiler.

FACEIT'deki güven faktörü değil. Bir de güven faktörünün işe yaradığını düşünmüyorum. Yüksekte olsa düşükte olsa hile geliyor. Geçen 3 kişi girdik. 8-2 yenerken karşıdaki adam aimbot açtı. Sonuç 13 - 16 kaybettik. Güven faktörümüzün düşük olacağınıda sanmıyorum. Rekabetçi falan hızlı buluyor. Adamın skoru 52'ye 14'tü. Bir de rank için teşekkür ederim yazdı. Çıldırmamak elde değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı