CS:GO Güven Faktörü Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

morose44

Hectopat
Yer
MALATYA
Daha fazla  
Meslek
YAZILIM,PROGRAMLAMA,DONANIM
1 ay icerisinde 2 defa 2 macimda karsiya hile geldi diye maçı terk ettim. 2 defa da 1. depremden dolayi elektrik gitti. Bir de oyun hata verdi diye kapandi. Simdi bu sebeplerden dolayi bekleme bani aldim, banlar bitince guven faktorum kirmiziya düstü, bunlardan önce bole bir sey yoktu. Övgu atdirdim olmadi, Steam levelim 21. 1000 TL'lik envanter var hesapta. Bu durumdan nasil kurtulabilirim, yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
dun sagolsun beraber maclarima aldigim bir velet vac ban yedi winler gitdi 600 win vardi simdi 129 kaldi steam lvl yukseltcem ole deniyecem envanterimide aktarcam baska hesaba
129 MU... 600 Winden mi. Yanlis anlamayin ama bende olsaydi o velet a*** koyarim. Tovbe tovbe. Neyse agzimizi bozmayalim, oncelikle envanterini 2 factor kodlu bir hesaba gecir, ondan sonra steam destege mesaj at. Belki anlarlar seni azicik olsa. Steam LVL kasman yardim edicegini dusunmuyorum, hesabin lvl 10 ve ustu ise bosu bosuna yukseltmis olursun.

Ne oldu güven faktörünüz düzelebildi mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır.
yok hayir hala duzelmedi malesef yeni hesaba gececem vac banda yemedi ama rekabetci giremiyorum hile geliyo hep
129 MU... 600 Winden mi. Yanlis anlamayin ama bende olsaydi o velet a*** koyarim. Tovbe tovbe. Neyse agzimizi bozmayalim, oncelikle envanterini 2 factor kodlu bir hesaba gecir, ondan sonra steam destege mesaj at. Belki anlarlar seni azicik olsa. Steam LVL kasman yardim edicegini dusunmuyorum, hesabin lvl 10 ve ustu ise bosu bosuna yukseltmis olursun.

reis sakin :) bn gerekli cevabini verdim ee bu durum duzelmezmi baska hesaba nasil aktarcam pazar bani var diyoo
envanteri aktar hesap her an gideiblir
aktarmayi cok istiyorum ama nasil yapcam pazar bani var

Kanka bende de şu an aynı sorun var nova 2'yim. Arkadaşlarla girerken hep güven faktörü uyarısı veriyor ve kırmızı şekilde veriyor. Her oyun neredeyse hileci geliyor bıktım bu durumdan mail falan attım Valve'a, overwatch yaptım, Steam'da levelim 66 ama hala da bir işe yaramadı. En sonunda çıldırdım bıraktım oyunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı