CS:GO güven faktörü sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berat Keskin

Hectopat
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce internette satılan 16 digitlik bir hesap aldım. Bu süre içinde hep o hesapla oynadım ilk başlarda güven faktörüm düşük olmasını normal görüyordum Prime satın aldım yine düzelmedi hemen düzelmez dedim oynamaya devam ettim ilk aldığımda hesap 10 lvl di biraz Steam leveli kastım hesaba 30 TL falan yükledim skin falan aldım 260 saat kastım bira kaç kez Steam'a mail attım fakat durum hiç düzelmedi. Bunun sorunu nedir?

Rankın ne? Steam'deki oyun sayını arttırmaya bak ben 300 saat smfc idim güven faktörüm çok düşüktü övgü aldım aynı şekil devam etti. İndirimden 3-5 pahalı oyun aldım R6, Tekken vb oyunlar güven faktörüm düzeldi. CS:GO envanterine yatırdığın para güven faktörüne etki etmemektedir. Ama Steam hesabına yatırdığın para (levele ve oyuna yatırdığın para) güven faktörüne etki etmektedir.

Hesabı aldığımda hesapta 20 30 tane oyun vardı hepsindede oynama süresi var. Rankım MG1'di ama ondan sonra maçlar silinince n1'e kadar düştü şu an n3.
Ayrıca rakiplerini çok report etmekten kaçın.

Zarten oyunda onceden rütbem lem falan olduğundan her iyi oynayanı reportlamıyorum fakat ilk başlarda çoğu maç 40'a yakın kill alıoyordum şimdi belki ondandır diye adam bile vurmuyorum.
Hileyi bırakın, Steam pazardan düzenli olarak alışveriş yapın, farklı oyunlar satın alın ve onları da oynayın.

Hile bırakın derken beni kastetmediğinizi düşünüyorum bir de oyunlarım var fakat yarısından çoğu ücretsiz oyunlardır fakat diğer ücretlirle dahil çoğunda oynma süresi var.

1 Yıl boyunca aynı sorunu yaşadım. Bu sorun uzun bir süre düzelmedi. Övgü almayı, oyun almayı, mail atmayı, bunun tek bir çözümü var. Oyunun rekabetçi modunda 150 galibiyete sahip olduğunuzda Overwatch özelliği açılır. Muhtemelen ne olduğunu bilirsin. Tek çözümü bu :(

1 Yıl boyunca aynı sorunu yaşadım. Bu sorun uzun bir süre düzelmedi. Övgü almayı, oyun almayı, mail atmayı, bunun tek bir çözümü var. Oyunun rekabetçi modunda 150 galibiyete sahip olduğunuzda Overwatch özelliği açılır. Muhtemelen ne olduğunu bilirsin. Tek çözümü bu :(

Bende artık o seviyeye ulaşana kadar para yatırmamayı düşünüyorum çünkü şu ana kadar düzelmeyen hiç düzelmeyebilir teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı